Finurligheder er et designstudio med børn som omdrejningspunkt

Få hjælp til at:

  • tiltrække opmærksomhed og blive husket, når kunderne vil købe.

 

  • skabe bedre kunde- og brugeroplevelser, så de besøgende bliver lidt længere.

 

  • skille dig ud fra konkurrenterne og blive valgt af de rigtige kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere

Ydelser

Strategi

Få overblikket og find retningen for din virksomheds branding, kommunikation og markedsføring. Finurligheder udvikler de værktøjer du har brug for, for at opbygge et stærkt brand for din virksomhed.

Konceptudvikling

Få udviklet koncepter, aktiviteter og kampagner, der engagerer børn og deres voksne samt øger synligheden for din virksomhed. Finurligheder skaber forandring og resultater med de ressourcer du har til rådighed.

Visuel Kommunikation

Få sat de overordnede retningslinier for din virksomheds visuelle udtryk. Finurligheder udvikler visuelt indhold og designer både fysiske og digitale løsninger, der skiller sig ud, og bliver husket, når kunderne vil købe.

Book en gratis afklaringssamtale, og få svar på, om Finurligheder kan hjælpe dig

Sådan kan Finurligheder hjælpe dig

Brandguide
Find retningen og få overblikket over, hvordan du skaber organisk vækst og øger synligheden for din virksomhed.

Designmanual
Halter den visuelle identitet for din virksomhed – eller har du ingen? Finurligheder skaber sammenhæng og sikrer, at kunderne husker din virksomhed, når de vil købe.

Idéoplæg

Mangler du idéer til din produktudvikling, aktiviteter for besøgende eller markedsføring? Så kan Finurligheder lave et idéoplæg til dig med konkrete løsningsforslag.

Designoplæg
Har du en idé, et projekt eller et produkt, som skal udtrykkes visuelt? Finurligheder kan lave et design til dig, som skiller sig ud og skaber opmærksomhed.

1:1 sparring
Få hjælp til at se nye muligheder og skab bedre kundeoplevelser. Bliv guidet til, hvordan din virksomhed opnår større synlighed og få inputs til konkrete tiltag, du kan gøre med de ressourcer du har til rådighed.

Co-working days
Sammen trækker vi i arbejdstøjet, udvikler nye idéer og skaber det, der skal til, for at du tiltrækker flere – og bedre – kunder.

Visuelt indhold
Har du tekst, men mangler grafik og billeder til din udgivelse? Finurligheder skaber visuelt indhold, der tiltrækker opmærksomhed, formidler kompliceret viden og giver andre lyst til at dele dine budskaber. 

Kreative idéer
Finurligheder udvikler kreative idéer og guider børn og voksne gennem en kreativ proces. Så dine læsere, besøgende eller kunder bliver lidt længere.

I tvivl om Finurligheder kan hjælpe dig? Ring eller skrive en mail – så finder vi ud af det 🙂

Det siger de andre

Svanebutikken.dk har fået en ny og fremtidssikret visuel identitet. Takket være Bettina. Jeg havde brug for få kortlagt formålet, visionen og målet med Svanebutikken på ny, da målgruppen og sortiment i webshoppen har ændret sig. Med stor respekt for nuværende kunder, mine egne ønsker og webshoppens historie har Bettina skabt en ny identitet.

Ydermere har Bettina givet mig et værktøj til mit daglige arbejde, som sikrer mig, at jeg får
adviseret min udvikler, min fotograf og andre samarbejdspartner til fremtidens kommende
opgaver.

Det har været en uundværlig og særdeles lærerig proces at have Bettina som rådgiver på
opgaven. Jeg har derfor på det varmeste anbefale Bettina, hvis du også ønsker en ny
visuel identitet og rådgivning herom.

Hanne Østergaard
Tidl. ejer af Svanebutikken.dk

Bettina har rådgivet os i forhold til opstart af My Female Academy og vores visuelle identitet og vores branding proces.

Bettina har været yderst professionel og har en kæmpe indsigt i processerne omkring visuel identitet. Hun er god til at lytte bag om det vi siger og forstå hvad det er vi har brug for. Bettina er meget systematisk og har lavet step-by-step køreplaner til os, som vi kan handle efter. Hun byder ind ægte og ligetil og har overblik. Hun stiller de rigtige spørgsmål, der gør os skarpere på hvad det er vi ønsker at tilbyde og signalere. Hun samler op i samtaler og hjælper til, at vi holder fokus på det vigtige.

Vi kan på det varmeste anbefale Bettina til dig der har brug for rådgivning i forbindelse med udvikling af dit koncept og få hjælp til at gøre ide til virkelighed.

Louise Vælds & Heidi de Feuth
My Female Academy

Skal Finurligheder hjælpe dig?

Book en afklaringssamtale, og find ud af, om Finurligheder er den rette samarbejdspartner for dig. Et afklaringsmøde er altid gratis og uforpligtende.

Skriv en mail til bettina@finurligheder.dk eller ring på 2537 4002, så finder vi et tidspunkt at mødes enten online eller fysisk.

Kreative hilsner

Bettina fra Finurligheder

Skal vi følges?

Følg Finurligheder på de sociale medier