Kreativ workshop for børn og voksne

Book en workshop hos Finurligheder, og skab en dag for børn og voksne fyldt med masser af nærvær, fordybelse og kreativitet. Oplev magien, når I sammen skaber finurlige kreationer, som I ikke troede var mulige. Mærk kreativiteten sprudle, når I for en stund får muligheden for at glemme hverdagens mange gøremål, og bare kan slippe kreativiteten løs, så fjer, perler, korkpropper og andre sjove materialer står om ørerne på jer.

Tidligere deltagere siger:

Ane, 8 år:

Jeg vil gerne sige til mine venner at de skal prøve det. Det er nok en af de sjoveste aktiviteter, jeg nogensinde har prøvet. Jeg har lyst til at prøve det 1000 gange mere.

Louise, deltog på Monsterworkshop med to børn:

Det bedste ved workshoppen var de stramme men alligevel åbne rammer. Der var spækket med sjove, fine og finurlige materialer, som ikke på forhånd bestemte slutresultatet for børnene. Workshoppen startede med lidt inspiration, som børnene greb og startede ud med, men hurtigt forsvandt de ind i deres helt egne måder at skabe monstre på og gik derfra med deres personlige og helt forskellige bud på flotte og seje monstre.

Du har lokale og deltagere – Finurligheder sørger for resten

Uanset om du er på udkig efter et anderledes medarbejderevent eller et kreativt indslag for dine kunder eller gæster  – så kan Finurligheders workshop sætte gang i kreativiteten.

Tema

Du kan vælge mellem de seks temaer skibe, klovne, drømme, monstre, fugle eller jul – eller en kombination af flere.

(Finurligheder kan også skræddersy en workshop – kontakt os for et tilbud)

Kreative idéer

På workshoppen er der en eller flere repræsentanter fra Finurligheder, som sætter gang i kreativiteten – og vi kan få kreativiteten til at sprudle hos de fleste!

Materialer

Materialerne er tilpasset dagens tema, og vores materialer er anderledes og af høj kvalitet. Vi sætter en dyd i at skabe et æstetisk univers, som inspirerer både børn og voksne.

Værktøj

Limpistoler, sakse, tuscher, hulmaskiner… Vi sørger for alt det værktøj, deltagerne har brug for, for at udfolde deres idéer.

Priser:

2 timers workshop (Vælg mellem temaerne monstre, drømme, fugle, skibe, klovne eller jul)

kr. 2.500 + 50 kr. for materialer per deltager + kørsel

Priserne er eksklusiv moms


Skræddersyet workshop: Kontakt for pris

Det starter med en snak

Finurligheder er aldrig længere væk end et telefonopkald eller en e-mail.

Og første møde er altid gratis. Fordi vi mener det er vigtigt, at vi ser hinanden i
øjnene og forstår hinandens udgangspunkt, inden vi sætter opgaver i gang.