Vi skal kunne se børnene i øjnene

Engang tog jeg turen hver dag. Frem og tilbage fra LEGO til Aarhus. Jeg hadede E45, men jeg elskede at være en del af noget, som i den grad har in mente at gøre noget godt for børnene. Jeg elskede at være en del af noget, hvor jeg med god samvittighed kunne se både mine egne og andres børn i øjnene og sige, at jeg hver dag gjorde mig umage for deres skyld.

 

For et par uger siden var jeg et smut tilbage i Billund, og jeg blev mindet om ånden i LEGO. Ånden, der handler om, at det bedste ikke er for godt, når det kommer til det vigtigste vi har: Børnene.

 

Og så kom jeg til at tænke over, hvordan kreativitet og børn jo egentlig har fulgt mig i alle årene:

Jeg har lavet illustrationer, mønstre og prints i hundredevis til designere, der udviklede produkter i børnehøjde.

Jeg har designet visuelle identiteter, der talte børnenes sprog.

Og jeg har udviklet koncepter, der fortalte historier i børnehøjde.

 

Kraes / branding og konceptudvikling

Branding

Plakatdesign

 

Og uanset om jeg har arbejdet for LEGO, udviklet et koncept til en kundeindragende aktivitet for Arla, tegnet udtryksfulde logoer, fundet på kreative idéer til Vores Børn eller søsat et af mine egne projekter, så har det altid været med en grundværdi om, at det skulle skabe værdi for børnene.

Og det, jeg nok er allermest stolt af, det det fundament jeg er i gang med at bygge for Finurligheder – et fundament, der drejer sig om børn og kreativitet.

Jeg startede med at udvikle konceptet for Finurligheders kreative temakasser og hele det visuelle univers omkring Finurligheder.

Og lige nu er jeg, med dygtige mennesker ved min side, i gang med at folde Finurligheder ud til at være andet og mere end en kasse.

Fordi jeg lever bedst der, hvor jeg kan mærke inspiration sprudle og jeg, næsten uden at vide hvordan, skaber noget som jeg VED gør en positiv forskel for børnene.

Min kreative proces starter der, hvor jeg er med til at skabe en positiv forandring for børnene.

Det er der, jeg skaber det bedste jeg kan. Der, hvor jeg ikke er låst og der, hvor jeg kan se store børneøjne fyldes med begejstring, forundring og glæde.

I morgen tidlig tager jeg den igen – turen til Billund og Play User Lab. Denne gang i to dage. To dage fyldt med leg og læring, og jeg ved, at jeg vender tilbage fyldt med inspiration til at udvikle nye projekter i børnehøjde sammen med resten af teamet i Finurligheder. Og sammen med virksomheder og organisationer, der skaber positiv forandring i børnehøjde.

 

Kreative hilsner

Bettina

 

Mønsterdesign

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.