Værdibaserede virksomheder har nemmere ved at holde balancen

Når man som virksomhed eller organisation gerne vil profilere sig både internt og eksternt, så er det vigtigt at have styr på, hvilke værdier der er fundamentet.

Værdierne er det fundament som virksomheder og organisationer bygger på. Det er værdierne, der sætter retningen i virksomheden, når man skal navigere i, hvilke beslutninger der er rigtige – og også hvordan man kommunikerer sine budskaber.

Måske har I allerede styr på værdierne hos jer, måske har I brug for at få dem italesat mere tydeligt. Både eksternt og internt. Finurligheder kan hjælpe jer med at finde ind til værdierne og efterfølgende hvordan I kommunikerer værdierne i alt, hvad I gør.

Det starter med en workshop, som vi tilrettelægger ud fra jeres behov. Derefter går vi i det kreative værksted, og beskriver værdierne, visualiserer dem og udformer guidelines til jer, så I har en drejebog for, hvordan I får værdierne udfoldet i jeres daglige arbejde i ord, billeder og handlinger.

Vil I gerne have hjælp til at finde jeres holdepunkt, så I nemmere kan holde balancen i virksomheden eller organisationen, så er jeg kun et telefonopkald eller en mail væk – tag fat i mig, så finder vi sammen frem til, hvad der er fundamentet hos jer, og hvordan vi sætter det i spil, så det ikke kun skaber værdi for virksomheden med også for jeres målgruppe.

 

Kreative hilsner

Bettina

T: 2537 4002

bettina@finurligheder.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.