Slip julemagien løs derhjemme

Det er superhyggeligt at lave julepynt sammen med børnene. Og vi har gjort det nemt for dig – vi har nemlig pakket en julekasse til dig. 

Hjemme hos os, bliver der altid klippe-klistret ekstra meget i julemåneden. Det er selvfølgelig fordi, det er en tradition at pynte op til jul, så man rigtig kan komme i julestemning. Men faktisk tror jeg også det er fordi, rammen ligesom er sat: Jul. Og derfor har kreativiteten et sted at tage sit afsæt. 

Vi har sammensat en julekasse til jer, fyldt med anderledes og spændende materialer, som du og børnene kan lave hjemmelavet julepynt ud af. 

Jeg åbnede julekassen sammen med min datter Smilla og bedste-veninden Molly May. De fik lov til at gå ombord i alle materialerne, og vi fik en lille snak om, hvad Julemagi egentlig er.

Jeg hentede pigerne efter skole, og vi julehyggede i et par timer. De fordybede sig i den kreative proces – og jeg fik endda muligheden for at drikke en kop kaffe undervejs 🙂

Der er stadig materialer tilbage i kassen, og jeg har lovet dem, at vi tager en julehygge-eftermiddag mere inden længe.

I videoen kan du se pigerne åbne julekassen – de var super spændte:

Vil I også slippe julemagien løs derhjemme?

Julekassen indeholder alle de materialer I har brug for, for at lave hjemmelavet julepynt.

Bestil julekassen, pak den ud derhjemme og gå ombord i alle de spændende materialer. I kassen er også et hæfte, fyldt med gode idéer. Måske behøver I slet ikke hæftet, men det kan være et godt sted at starte. Lige pludselig mærker I kreativiteten tage over, og I laver jeres helt egne, unikke idéer.

Kreative julehilsner

Bettina

Få inspiration til kreativitet i børnehøjde – direkte i din inbox

Hver uge sender jeg en ny, kreativ idé som du og børnene kan lave sammen derhjemme. 

Tilmeld dig Finurligheders nyhedsbrev, så lover jeg at gøre mit bedste for, at inspirere dig til at være (endnu mere) kreativ sammen med børnene.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *