Fra idé til virkelighed

Vil du, din virksomhed eller organisation gerne sætte mere fokus på kreativitet i børnehøjde? Så er er du kommet til det rigtige sted. Finurligheder er et design studio med fokus på børn og kreativitet, og vi udvikler idéer, produkter og koncepter, som inspirerer og motiverer børn – og deres voksne – til at slippe kreativiteten fri.

Hvorfor vælge Finurligheder som samarbejdspartner?

  • Vi har stort kendskab til og brugbare indsigter om målgruppen børn – og deres voksne – fordi vi er i kontakt med netop denne målgruppe på daglig basis.
  • Vi sætter teamet efter projektet. Det betyder, at vi ikke har udgifter til lønninger, medmindre folk er en aktiv del af projektet og at vi får de bedste eksperter på til opgaven.
  • Vi har et talerør ud til målgruppen på Instagram, besøgende i det kreative univers, modtagere af nyhedsbrev og kunder i kreashoppen.
  • Vi går vejen sammen, hvilket vil sige at du bliver en aktiv del at processen og dermed hele tiden ved, hvor vi er på vej hen.
  • Vi har indgående kendskab til børns kreative proces, fordi alt vi laver drejer sig om, hvordan vi hjælper børn og deres voksne til at udvikle og udfolde deres kreativitet.

Sådan arbejder vi

Ingen projekter er ens, og vi tilpasser den kreative proces, så den matcher dine behov, din tidsramme og dit budget.

Vi har delt processen op i fire områder, som hver især er med til at skabe gennemtænkte løsninger, der tiltrækker, engagerer og motiverer målgruppen børn og deres voksne.

Udforske

Vi er nysgerrige på målgruppen og får hele tiden nye indsigter på, hvordan vi kan skabe bedre værdi for børn og deres voksne.

Udvikle

Sammen udvikler vi nye idéer. Først åbner vi op for idéerne uden tanke på budgetter og andre kedelige begrænsinger. For til sidst at snævre ind, og gå med de idéer, der både er mulige og skaber bedst værdi.

Udforme

Vi giver projektet form med ord, billeder og design. Vi laver mock-ups og tester prototyper, så vi tidligt i processen kan justere og tilrette og til sidst ende ud med en holdbar løsning.

Udfolde

Projektet bliver til virkelighed når vi udbreder budskabet til målgruppen. Vi hjælper med alt fra strategi til implementering, og skaber en sammenhængende kommunikation på tværs af online og offline medier.

Tidligere Projekter

Eksempler på projekter, som Finurligheder har været en del af

Juleidéer til Børn & Fritid

Børn & Fritid er et gratis magasin til børnefamilier, og de henvendte sig til Finurligheder, fordi de havde læste blogindlægget om naturlig julepynt, og gerne ville gengive det i deres magasin. Finurligheder leverede billeder, guides, illustrationer og tekst – og så var der indhold til et dobbelt opslag i oktober-udgaven af magasinet, som sætter fokus […]

Kreamagasin til børn

Jeg har i lang tid gerne villet lavet et magasin, som inspirerer børn til at være kreative derhjemme. Fordi jeg synes det er så vigtigt, at børnene får muligheden for at slippe kreativiteten løs, og ikke være bundet af løsninger, som voksne allerede har lavet. Og selvom jeg kreablogger her på Finurligheder, så er en […]

Finurlige mønstre

Da vi udviklede konceptet for Finurligheders kreative temakasser, så var der ingen tvivl om, hvor jeg skulle starte: Papiret. Der skulle være papir i kasserne i lækker kvalitet. Det skulle være så bæredygtigt som  muligt. Og så skulle det være inspirerende og motiverende for børnene at bruge til deres kreationer. Jeg har altid været helt […]

Kreative temakasser

Finurligheder er et designstudio med fokus på børn og kreativitet. Og jeg vil gerne give dig en indsigt i den designproces vi gennemgik, da vi udviklede konceptet “Kreative temakasser”. Den proces er nemlig et godt eksempel på, hvordan man dels udvikler et bedre produkt, som skaber værdi for målgruppen. Dels, hvordan man kan bruge processen […]

Online julekampagne

Vi lavede en online julekampagne i 2018, med det formål at promovere og sælge den kreative temakasse “Julemagi”. Temaet for kampagnen var “Bettinas magiske krea·jul”, hvor man ved tilmelding til nyhedsbrev og på Facebook og Instagram fik inspiration til at lave sine egne julekreationer med børnene derhjemme. Kampagnen bestod af nyhedsbreve, indpakning, blogindlæg, landingpages, indhold […]

Plakater til børneværelset

Farverige plakatdesigns til børn I Finurligheder er vi ret vilde med at lave farverige designs i børnehøjde. På denne serie af plakater, har vi kombineret et naivt udtryk med rene, grafiske linier. De store dyreøjne binder plakaternes identitet sammen, og små mennesker responderer godt på venlige dyreansigt. Har du brug for illustrationer i børnehøjde – […]

kraes. Identitets- og emballagedesign

kraes udvikler naturlige og økologiske plejeprodukter til børn og babyer. Deres visuelle udtryk blev derfor naturligt, varmt og glad. Logoet er håndtegnet, og udviklet så det fanger øjet på små emballager. I designguiden kan alle, der arbejder med at udfolde kendskabet til kraes finde de informationer de har brug for, for at skabe et sammenhængende […]