Projekter

– fra idé til virkelighed

Arbejder du med børn og børnefamilier som målgruppe, men oplever at

– Det er svært at tiltrække (nok) besøgende?

– At du konkurrerer med andre om de samme besøgende på de samme tidspunkter?

– At det er svært at fastholde målgruppens opmærksomhed?

Så kan Finurligheder måske hjælpe dig med at udvikle løsninger, der sætter gang i kreativiteten i børnehøjde.

Når børn får muligheden for at udfolde sig kreativt, er der meget større sandsynlighed for, at de bliver engageret og motiveret i øjeblikket og oplevelsen bliver husket i fremtiden.

Fra idé til virkelighed

Finurligheder er din kreative samarbejdspartner, og sammen går vi gennem en kreativ proces, der giver os nye og anderledes løsninger. Uanset om du har brug for hjælp til at udvikle en oplevelse, et produkt eller et koncept, så kan Finurligheder hjælpe dig fra idé til virkelighed

Afklaring

Sammen afdækker vi, hvilke udfordringer du søger løsninger på, og hvilke muligheder og ressourcer vi har til rådighed.

Idéudvikling

Vi åbner op for kreativiteten og udvikler nye, anderledes og kreative idéer. Finurligheder udarbejder et idéoplæg med kreative løsningsforslag, og sammen bliver vi enige om, hvilken retning vi går i.

Løsningsforslag

På baggrund af idéoplægget udtænker vi et konkret løsningsforslag, samt udarbejder en projektbeskrivelse, der step-by-step beskriver, hvordan vi gør projektet til virkelighed.

Design

Finurligheder designer de elementer der er brug for, for at udfolde projektet.

Opbygning

Uanset om den endelige løsning er et event, en webshop, en installation eller noget helt fjerde, så hjælper Finurligheder dig helt i mål, og slipper først projektet, når det er blevet til virkelighed.

Kan Finurligheder hjælpe dig?

Det håber jeg. Men det finder vi kun ud af, hvis vi holder et afklaringsmøde, hvor vi taler om mulighederne for samarbejde. Et afklaringsmøde er altid gratis og uforpligtende.

Skriv en mail til bettina@finurligheder.dk eller ring på 2537 4002, så finder vi et tidspunkt at mødes enten online eller fysisk.

Kreative hilsner

Bettina fra Finurligheder

Skal vi følges?

Følg Finurligheder på de sociale medier