Kreakasse koncept

Udsmykning til Blomsterfestival i Tivoli Friheden

Kreativt blomsterværksted

7 idéer til påskepynt børn kan lave

Julehjælp og juleidéer

Kreamagasin til børn

Værdiworkshop i Børnehøjde

Plakater til børneværelset

Få hjælp til at:

 

✅ udvikle og konkretisere dine idéer

✅ visualisere og beskrive dit projekt, så det bliver forståeligt for andre

✅ udbrede kendskabet hos målgruppen

 

Finurligheder er din kreative samarbejdspartner, og hjælper dig med at udvikle projekter, med kreativitet som omdrejningspunkt.

 

Sammen gør vi idéer konkrete, så dit projekt kan blive til virkelighed. 

Fra idé til virkelighed:

Finurligheder_ideudvikling

Idéudvikling

Finurligheder faciliterer en kreativ proces for dig og dit team, og hjælper jer sikkert igennem filantropiske og vanvittige idéer, for til sidst at lande der, hvor realiteterne går hånd i hånd med magien. 

finurligheder_a_labtop

Projektbeskrivelse

Få hjælp til at beskrive, visualisere og præsentere jeres projekt. Så det bliver tydeligt for alle involverede og offentligheden, hvad det er, I er ved at sætte i gang. 

finurligheder_glad_maalgruppe

Kommunikation

Få hjælp til at lægge en strategi for, hvordan I skaber synlighed omkring projektet, så I engagerer og begejstrer den rette målgruppe. Finurligheder sikrer jer et professionelt og sammenhængende udtryk fra start.

Din kreative samarbejdspartner

Finurligheder startede i 2017 med at udvikle kreakasser til børn. Men det stod hurtigt klart, at Finurligheder vare mere end perler og fjer. Finurligheders kerne er den kreative proces. Bettina, som er Finurligheders ejer, har de sidste 20 år været en del af den kreative branche. Hun har arbejdet for LEGO, og løst kreative opgaver for Arla, Tivoli Friheden og Creativ Company. Desuden har hun startet og drevet et arbejdsfællesskab for kreative iværksættere, været medejer af et tech-startup og hjælper virksomheder med at udvikle koncepter og branding. Bettina har styr på den kreative proces, og kan guide dig og dit team sikkert fra idé til virkelighed.

Bettina_portrait_4_web

Kom godt i gang

Lad os tage en snak om dine drømme for dit projekt, dine udfordringer og ressourcer. Og få et uforpligtende tilbud på, hvordan Finurligheder kan hjælpe dig videre.

Book en gratis afklaringssamtale. Samtalen varer cirka en halv time, og efterfølgende sender jeg dig et oplæg på, hvordan et samarbejde kan se ud for dig. Så kan du i ro og mag beslutte, om Finurligheder er den rette samarbejdspartner for dig.