Har du din egen virksomhed?

Oplever du, at det er blevet sværere at tiltrække besøgende, kunder eller medarbejdere?

Eller at få dem du har, til at blive?

Eller drukner din virksomhed blandt “alle de andre”, der tilbyder de samme eller lignende produkter som dig?

Du har sikkert allerede gjort mange tiltag for at markedsføre, skabe opmærksomhed og på anden vis komme ud med dine budskaber. Men verden er i forandring, og det samme er måden vi driver og markedsfører vores virksomheder. 

Få Finurligheders hjælp

Sammen opdager vi nye muligheder og ser nye veje for dig og din virksomhed. Vi lægger en plan for, hvordan du bygger broen til bedre kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, og vi udvikler de værktøjer du har brug for, for at sprede budskabet og øge synligheden for din virksomhed.

Strategi

Få overblikket og find ud af, hvordan du bedst markedsfører din virksomhed

Design

Skab et sammenhængende visuelt udtryk, som skiller sig ud, og bliver husket når kunderne vil købe.

Aktiviteter og indhold

Øg synligheden for din virksomhed, og få mere ud af dit markedsføringsbudget

Jeg er din kreative samarbejdspartner, og hjælper dig med at udtrykke det, du og din virksomhed står for. Sammen finder vi den retning, der er rigtig for dig og laver en plan, hvor du får det bedste ud af de ressourcer du har til rådighed.

Jeg kender de frustrationer, man kan stå med som selvstændig. Jeg har været selvstændig siden 20013, og har undervejs arbejdet som konsulent, haft et arbejdsfællesskab og været medejer af en skalerbar virksomhed. Så jeg kender til mange af de udfordringer du står i – både som solo-selvstændig og når virksomheden begynder at vokse.

Send mig en mail på bettina@finurligheder.dk eller ring på T: 2537 4002 – så finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig videre.

Det siger de andre

Hanne Østergaard
tidligere ejer af svanebutikken.dk

De varmeste anbefalinger af Bettina Skindstad.

Svanebutikken.dk har fået en ny og fremtidssikret visuel identitet. Takket være Bettina.
Jeg havde brug for få kortlagt formålet, visionen og målet med Svanebutikken på ny, da målgruppen og sortiment i webshoppen har ændret sig. Med stor respekt for nuværende kunder, mine egne ønsker og webshoppens historie har Bettina skabt en ny identitet.

Ydermere har Bettina givet mig et værktøj til mit daglige arbejde, som sikrer mig, at jeg får adviseret min udvikler, min fotograf og andre samarbejdspartner til fremtidens kommende opgaver.

Det har været en uundværlig og særdeles lærerig proces at have Bettina som rådgiver på opgaven. Jeg har derfor på det varmeste anbefale Bettina, hvis du også ønsker en ny
visuel identitet og rådgivning herom.

Louise Vælds & Heidi de Feuth
Stiftere af My Female Academy

Bettina har rådgivet os i forhold til opstart af My Female Academy og vores visuelle identitet og vores branding proces.

Bettina har været yderst professionel og har en kæmpe indsigt i processerne omkring visuel identitet Hun er god til at lytte bag om det vi siger og forstå hvad det er vi har brug for. Bettina er meget systematisk og har lavet step-by-step køreplaner til os, som vi kan handle efter. Hun byder ind ægte og ligetil og har overblik. Hun stiller de rigtige spørgsmål der gør os skarpere på hvad det er vi ønsker at tilbyde og signalere. Hun samler op i samtaler og hjælper til at vi holder fokus på det vigtige.

Vi kan på det varmeste anbefale Bettina til dig der har brug for rådgivning i forbindelse med udvikling af dit koncept og få hjælp til at gøre ide til virkelighed.