Persondatapolitik

Om dette dokument

Dette dokument beskriver Persondatapolitik version 1.0 for beskyttelse af kunders, abonnenters og brugeres oplysninger for Finurligheder ApS.

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://finurligheder.dk. Finurligheder.dk er ejet og drevet af Finurligheder ApS, Klostervej 28, 8680 Ry, CVR. nr. 39 13 74 37. Henvendelser om denne persondatapolitik kan rettes til mailadressen kontakt@finurligheder.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Nyhedsmails

Ved tilmelding til nyhedsmails oplyser nye abonnenter deres emailadresse. Denne mailadresse anvendes kun til udsendelse af nyhedsbreve, og videregives ikke til andre formål.

Alle nyhedsmails indeholder links til afmelding fra listen, samt til at ændre indstillinger, herunder skifte mailadresse.

Køb på webshoppen

I forbindelse med et køb på shoppen oplyser købere navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger gemmes sammen med oplysningerne om de købte varer, for at kunne gennemføre handlen og leverancen.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra den oplyste e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om brugeren anvender denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af kommentarer, vil brugerens profilbillede være synligt for offentligheden sammen med kommentarer.

Medier

Hvis en bruger uploader billeder til webstedet, vil eventuelle indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) blive inkluderet, og besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet. Det er op til den bruger der uploader billeder at sikre, at der ikke er uønskede lokationsdata eller andre uønskede data indlejret i billeder og andre filer.

Finurligheder forbeholder sig retten til at bruge alle immaterielle rettigheder, herunder billeder og videoer, som er lagt ud på finurligheder.dk samt Finurligheders Facebookside og Instagramprofil.

Ved brug af hashtaget #Finurligheder, #FinurligeKlovne,#FinurligeFugle osv., upload af billeder og deling af anden information på finurligheder.dk samt på sociale medier, giver den person der uploader materialet tilladelse til, at Finurligheder ApS må gøre brug af disse i forbindelse med markedsføringen af koncepter og produkter fra Finurligheder ApS. Vi sælger aldrig brugeres materialer videre, videregiver det til andre formål, eller bruger dem på en måde der er stødende eller nedladende. Hvis en bruger ønsker at stoppe vores brug af eventuelt materiale, kan de skrive en mail til kontakt@finurligheder.dk, så vil vi snarest muligt fjerne enhver brug.

De personer, der vælger at indsætte indhold, er selv ansvarlige for, hvilke informationer du vælger at dele, og Finurligheder kan ikke stilles til regnskab for det indhold de deler. Vi forbeholder os ret til at slette uploadet indhold, i det omfang det ikke vurderes give værdi til den sammenhæng det indgår i.

Cookies

For at kunne give en god købsoplevelse, anvender vi cookies på hjemmesiden. Cookies er små filer, som din browser gemmer. Cookies er ikke programmer, og kan ikke indeholde virus.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om brugere, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger brugeres interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore brugeres interaktion med indlejret indhold, hvis disse har en konto og er logget ind på det websted.

Google Analytics

Finurligheder.dk anvender Google Analytics til at opsamle statistik omkring besøgendes adfærd på websitet. Google Analytics anvender en cookie for at kunne kende de enkelte brugere fra hinanden. Udvekslingen af data med Google Analytics er opsat, så IP adresser anonymiseres, og ikke gemmes hos Google i deres fulde længde. Vi udveksler ikke oplysninger du afgiver på vores website, som navn, adresse, telefonnumer eller mailadresse med Google Analytics, og Google Analytics anvendes aldrig til at spore enkeltpersoner gennem finurligheder.dk.

Google Inc. er beliggende i USA, men er godkendt gennem EU’s Privacy Shield ordning:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Vores anvendelse af Google analytics understøtter Googles funktion til opt-out. Hvis en bruger har konfigureret sin browser til Analytics opt-out, vil Google Analytics ikke spore denne bruger.

Hvem vi deler dine data med

For at kunne gennemføre en god kommunikation med brugere og give en god købsoplevelse, udveksler vi data med en række 3. parter, som kan ses herunder. Vi har databehandleraftaler med alle disse 3. parter, der sikrer at de ikke anvender data til andet end det formål det er indsamlet med.

Pakkelabel.dk

Pakkelabel.dk er beliggende i Danmark, og anvendes til at generere pakkelabels til udsendelse af pakker.

QuickPay

Quickpay er vores danske samarbejdspartner, som står for betalingsmodulet på webshoppen.

Dinero

Dinero er vores danske regnskabsprogram.

One.com

One.com er vores danske hostingpartner, der står for driften af vores servere.

Dropbox

Dropbox er beliggende i USA, men er godkendt gennem EU’s Privacy Shield ordning:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnCLAA0

MailChimp

Mailchimp er beliggende i USA, men er godkendt gennem EU’s Privacy Shield ordning:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG

Hvor længe vi gemmer dine data

Kommentarer og anmeldelser på hjemmeside og sociale medier

Hvis en bruger skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

Køb på Webshoppen

For at sikre at vi kan opfylde kravene i bogføringsloven, gemmes data om et køb i op til 6 år. Der gemmes kun data der er nødvendige for at gennemføre handel og eventuel reklamation, og for at opfylde lovens øvrige krav.

Brugeres rettigheder over data

Når en bruger har foretaget køb på finurligheder.dk, har tilmeldt sig nyhedsbrevet eller har skrevet kommentarer, kan disse bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dem, heriblandt alt data, de har givet os. De kan også bede om, at vi opdaterer eller sletter alle personlige data, vi har om dem. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Brugere kan til enhver tid tilbagekalde ethvert samtykke de har givet.

Henvendelse om udlevering af data, opdatering af data, sletning af data eller tilbagekaldelse af samtykke kan rettes til kontakt@finurligheder.dk.

Yderligere information

Beskyttelse af data

Ledelsen i Finurligheder ApS har gennemført en række tiltag der skal beskytte mod sikkerhedsbrud og uberettiget anvendelse af persondata. Alle medarbejdere, der har adgang til personrelaterede data, har underskrevet en fortrolighedserklæring, og der er databehandleraftaler med alle 3. parter, der har adgang til data.

Databrudsprocedurer

Der er implementeret procedurer for håndtering af mistanke om databrud.

Ændringer af Persondatapolitikken

Ændringer kan til enhver tid foretages af Finurligheder ApS, uden nogen form for meddelelse. Oplysninger du har afgivet under en tidligere version af persondatapolitikken vil stadig være beskyttet af denne.

Den aktuelle version af Persondatapolitikken vil altid kunne findes her:

https://finurligheder.dk/persondatapolitik/