Mit navn er Bettina, og det er mig, der står bag Finurligheder. Jeg er uddannet i visuel kommunikation og har mere end 15 års erfaring i den kreative branche. Til dagligt driver jeg Skindstad, hvor jeg arbejder med konceptudvikling og branding.

Finurligheder startede jeg i 2017 med det formål at hjælpe voksne med at sætte gang i kreativiteten i børnehøjde. Jeg udviklede et kreakassekoncept, som jeg solgte via en webshop.

Jeg sælger ikke længere kreakasser, da mit fokus ligger på den kreative proces. Og i dag er Finurligheder mit kreative frirum, hvor jeg laver forskellige kreative projekter.

Hvis du har en idé til et kreativt samarbejde  – så tag fat i mig. Så tager vi en snak om det 🙂

Hvis du har brug for hjælp til at udvikle din virksomhed og designe et professionelt udtryk til din virksomhed, så hop over på skindstad.dk

Mange hilsner
Bettina Skindstad
Indehaver og kreativ
T: 2537 4002
M: bettina@finurligheder.dk

Finurligheders formål

Når vi udfolder os kreativt, bliver vi bedre til at se muligheder og løse komplekse problemstillinger. Formålet med Finurligheder er at inspirere og guide børn og voksne gennem kreative processer.

Kreativitet

Kreativitet for Finurligheder handler om at komme med noget nyt, og inspirere frem for at instruere.

Samskabelse

Ingen kan alt, sammen kan vi mere. Når vi inspirerer, guider og løfter hinanden, kan den enkelte bidrage med sine unikke idéer og løsninger. Til glæde for fællesskabet.

Respekt for ressourcer

Når vi er kreative, har vi respekt for de ressourcer vi har til rådighed. Det betyder, at der er fokus på trivsel hos den enkelte og på at få mest muligt ud af de materialer, vi har til rådighed.

Æstetik

Æstetik er vigtigt, fordi det taler til vores sanser. Og når der er fokus på æstetik, bliver vi inspireret og mærker glæde.

CC Hobby

Jeg har hjulpet CC Hobby med at udvikle kreative idéer med genbrugsmaterialer. I starten af 2024 lancerer de kreakasser, der netop har fokus på at sætte genbrugsmaterialer i spil – og jeg har fået lov til at lege og lave indhold til det inspirationshæfte, der følger med kasserne.

Play User Lab

I 2019 deltog Finurligheder i Play User Lab, hvor vi over en periode på fire måneder var gennem et forløb med fokus på designtænkning og samskabelse med børn. Play User Lab var et samarbejde mellem CoC Playful Minds og Designskolen i Kolding.

Formålet med Play User Lab var at give små og mellemstore virksomheder muligheden for at udvikle og teste produkter og koncepter i samarbejde med børn og eksperter i leg, læring og designtænkning i børnehøjde.

Forløbet gav Finurlighederteamet en række indsigter og konkrete designtænknings-værktøjer, som vi nu bruger i vores daglige arbejde med at udvikle projekter i børnehøjde.

Kan Finurligheder hjælpe dig?

Det håber jeg. Men vi finder kun ud af det, hvis vi tager en snak. Skriv til mig på bettina@finurligheder.dk, ring på T: 2537 4002, eller book en afklaringssamtale via linket nedenfor.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kreative hilsner
Bettina fra Finurligheder