Mit navn er Bettina, og det er mig, der står bag Finurligheder. Jeg er uddannet i visuel kommunikation og har mere end 15 års erfaring med at udvikle kommercielle koncepter og tiltrække målgruppens opmærksomhed. Jeg har været medejer af flere virksomheder, og gennem tiden løst opgaver for små virksomheder og store koncerner.

Jeg har styr på den kreative proces, og sikrer at vi kommer i mål med en brugbar løsning.

Finurligheders designstudio og kreative værksted holder til på BASE Business i Bjerringbro. Jeg bor også privat i Bjerringbro, og sætter en æressag i at bruge mine kompetencer til at styrke lokale virksomheder og organisationer.

Mange hilsner
Bettina Skindstad
Indehaver og kreativ
T: 2537 4002
M: bettina@finurligheder.dk

Finurligheders værdisæt

Når vi udfolder os kreativt, ser vi nye muligheder og skaber nye løsninger med de ressourcer vi har til rådighed. Til fordel for den enkelte, samfundet og den verden vi alle er en del af.

Kreativitet

Finurligheder mestrer den kreative proces fra idé til den endelige løsning, og har den erfaring, viden og de værktøjer, der er brug for, for at vi kommer sikkert i mål.

Samskabelse

Ingen kan alt, sammen kan vi mere. Vi inspirerer, guider og løfter hinanden og i fællesskab udvikler vi kreative løsninger, der skaber værdi for virksomheden.

Respekt for ressourcer

Vi har respekt for de ressourcer, vi har til rådighed. Både de menneskelige, de økonomiske og planetens ressourcer.

Æstetik

Visuelle løsninger udvikles med sans for æstetikken, og altid med det formål at give relevante indtryk. Finurligheders designs er gennemtænkte og brugbare.

Klare aftaler

Vi har altid et afklarende møde med nye kunder. Finurligheder udarbejder derefter en procesbeskrivelse og pris, som kunden modtager på mail. Vi går først i gang med arbejdet, når aftalen er accepteret.

Samarbejdspartnere

Hanne Østergaard

Jeg hjælper mine kunder med at tiltrække flere kunder og mere omsætning fra Google.

For at tiltrække flere kunder fra Google kræver det, at du skaber indhold, der matcher det dine kunder søger efter og det de har brug for. Det starter med at vi undersøger, hvad dine kunder søger efter – og hvorfor de gør det. Alt sammen for at du kan skabe værdifuldt indhold i form af blogindlæg og artikler, der uddanner, oplyser og hjælper dine kunder til at forstå, at du kan hjælpe med deres problem.

Når jeg arbejder sammen med Bettina fra Finurligheder, så skaber vi resultater sammen. Jeg leverer data og tal, så Bettina kan udvikle kreative idéer og skabe indhold, der tiltrækker den rigtige målgruppe og får andre til at dele dine budskaber.

Anders Graae

Jeg er idéfacilitator, musikalsk iværksætter og visuel formidler. Jeg brænder for – i fællesskab med andre – at sætte gang i kreative udviklingsprocesser. Jeg underviser børn i musik og laver workshops, der aktiverer deres musikalske skabertrang. 

Udover at være udøvende musiker, arbejder jeg på projekter der fremmer fællesskab og kreativitet med afsæt i sangskrivning og musik. Til Finurligheders projekter kan jeg bidrage med idéudvikling, kreativ facilitering, musikalske indsigter og visuel formidling i form af droneoptagelser og videoredigering.

Jeg samarbejder med Finurligheder, fordi vi arbejder ud fra et fælles værdisæt om at sætte kreativiteten fri og i fællesskab at gøre verden en lille smule bedre dag for dag.

Pernille Holm Andersen

Jeg er uddannet kunstfotograf og arbejder i dag primært som børnefotograf i min virksomhed Barndomsfoto.

Jeg tager mig altid god tid, når jeg fotograferer børn, og skaber en hyggelig og tryg stemning omkring fotograferingen. Det er vigtigt at møde børnene på deres præmisser, og det giver stemningsfyldte og nærværende billeder.

Når jeg er på job sammen med Bettina fra Finurligheder, arbejder vi ud fra et fælles mål om at dokumentere stemninger og fortælle den gode historie. Hvorfor vi også søger at skabe så autentiske omgivelser som muligt – for det er, når børn er ægte begejstrede, fordybede og forundrede at de bedste billeder opstår.

BASE Business Bjerringbro

Finurligheders designstudio og kreative værksted har til huse hos BASE Business Bjerringbro. Udover sparring og fællesskab med andre virksomhedsejere, er her adgang til kantine og mødefaciliteter. Og du kan parkere lige ved døren.

Play User Lab

I 2019 deltog Finurligheder i Play User Lab, hvor vi over en periode på fire måneder var gennem et forløb med fokus på designtænkning og samskabelse med børn. Play User Lab var et samarbejde mellem CoC Playful Minds og Designskolen i Kolding.

Formålet med Play User Lab var at give små og mellemstore virksomheder muligheden for at udvikle og teste produkter og koncepter i samarbejde med børn og eksperter i leg, læring og designtænkning i børnehøjde.

Forløbet gav Finurlighederteamet en række indsigter og konkrete designtænknings-værktøjer, som vi nu bruger i vores daglige arbejde med at udvikle projekter i børnehøjde.

Kan Finurligheder hjælpe dig?

Det håber jeg. Men vi finder kun ud af det, hvis du rækker ud, og vi tager en snak om dit projekt. Skriv en mail på bettina@finurligheder.dk eller ring til mig på 2537 4002.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kreative hilsner
Bettina fra Finurligheder