Mit navn er Bettina Skindstad, og det er mig, der står bag Finurligheder. Jeg er uddannet i visuel kommunikation, har arbejdet for blandt andre LEGO, igangsat flere af mine egne projekter og løst opgaver for store og mindre virksomheder.

Jeg er et kreativt menneske, som arbejder struktureret og løsningsorienteret. Jeg tænker i sammenhænge, og sikrer dig, at du får mest muligt ud af de ressourcer, du har til rådighed. Gennem årene har jeg opbygget et tæt netværk af dygtige fageksperter, som jeg løser større opgaver sammen med.

Udover at hjælpe virksomhedsejere, ledere og iværksættere med at udvikle deres virksomheder, så har jeg et særligt fokus på at sætte gang i kreativiteten i børnehøjde.

Jeg tror nemlig på, at når vi udvikler virksomheder, der skaber positiv forandring for os selv, samfundet og verden, så kan vi aflevere en bedre verden til de næste generationer. Og lærer vi samtidig vores børn at tænke kreativt, så bliver de bedre i stand til at finde løsninger på de problemstillinger vi ikke når at tage hånd om.

Mange hilsner
Bettina Skindstad
Indehaver og kreativ igangsætter
T: 2537 4002
M: bettina@finurligheder.dk

Finurligheders værdisæt

Når vi udfolder vores kreativitet, så kan vi se nye muligheder og skabe nye løsninger med de ressourcer vi har til rådighed. Til fordel for den enkelte, samfundet og den verden vi alle er en del af har har brug for.

Lokal forankring. Global forandring.

Det vi gør i vores nære, er med til at påvirke det, der sker ude i verden. Og vi kan alle gør små tiltag, der tilsammen er med til at skabe den store forandring.

Den kreative proces

Finurligheder er hele tiden nysgerrig på viden, metoder og værktøjer, der hjælper os med at udvikle nye kreative løsninger, der skaber værdi.

I børnehøjde

Finurligheder har et særligt fokus på at skabe magiske øjeblikke i nuet og sætte gang i kreativiteten i børnehøjde.

Respekt for ressourcer

Når vi arbejder med udgangspunkt i de ressourcer vi har til rådighed, frem for at udpine os selv, hinanden og vores jord, kan vi sammen skabe bedre løsninger.

Æstetik

Finurligheders univers er inspirerende og opsigtvækkende og vores designs er gennemtænkte og brugbare.

Futurist PRO

Jeg er med i Universal Futurists PRO, som er et netværk for fremtidsforskere og futurister. Har får jeg den nyeste viden om de trends, vi skal forholde os til nu og i fremtiden. Og adgang til værktøjer, der hjælper mig med at udvikle fremtidsorienterede løsninger for mine kunder. Desuden har jeg her et sparringsnetværk med et bredt udsnit af fagfolk, der også ønsker at bidrage til en friere, rigere og bedre verden.

Play User Lab

I 2019 deltog Finurligheder i Play User Lab, hvor vi over en periode på fire måneder var gennem et forløb med fokus på designtænkning og samskabelse med børn. Play User Lab var et samarbejde mellem CoC Playful Minds og Designskolen i Kolding.

Formålet med Play User Lab var at give små og mellemstore virksomheder muligheden for at udvikle og teste produkter og koncepter i samarbejde med børn og eksperter i leg, læring og designtænkning i børnehøjde.

Forløbet gav Finurlighederteamet en række indsigter og konkrete designtænknings-værktøjer, som vi nu bruger i vores daglige arbejde med at udvikle projekter i børnehøjde.

BASE Business Bjerringbro

Finurligheders designstudio og kreative værksted har til huse hos BASE Business Bjerringbro. Udover sparring og fællesskab med andre virksomhedsejere, er her adgang til kantine og mødefaciliteter. Og du kan parkere lige ved døren.

Samarbejdspartnere

Hanne Østergaard

Jeg hjælper mine kunder med at tiltrække flere kunder og mere omsætning fra Google.

For at tiltrække flere kunder fra Google kræver det, at du skaber indhold, der matcher det dine kunder søger efter og det de har brug for. Det starter med at vi undersøger, hvad dine kunder søger efter – og hvorfor de gør det. Alt sammen for at du kan skabe værdifuldt indhold i form af blogindlæg og artikler, der uddanner, oplyser og hjælper dine kunder til at forstå, at du kan hjælpe med deres problem.

Når jeg arbejder sammen med Bettina fra Finurligheder, så skaber vi resultater sammen. Jeg leverer data og tal, så Bettina kan udvikle kreative idéer og skabe indhold, der tiltrækker den rigtige målgruppe og får andre til at dele dine budskaber.

Anders Graae

Jeg er idéfacilitator, musikalsk iværksætter og visuel formidler. Jeg brænder for – i fællesskab med andre – at sætte gang i kreative udviklingsprocesser. Jeg underviser børn i musik og laver workshops, der aktiverer deres musikalske skabertrang. 

Udover at være udøvende musiker, arbejder jeg på projekter der fremmer fællesskab og kreativitet med afsæt i sangskrivning og musik. Til Finurligheders projekter kan jeg bidrage med idéudvikling, kreativ facilitering, musikalske indsigter og visuel formidling i form af droneoptagelser og videoredigering.

Jeg samarbejder med Finurligheder, fordi vi arbejder ud fra et fælles værdisæt om at sætte kreativiteten fri og i fællesskab at gøre verden en lille smule bedre dag for dag.

Karin Barasinski

Alle er født med fantasi og en visuel kreativitet, og jeg ser det som min opgave at skabe rammerne, så børn, unge og voksne bliver ved med at udforske og udvikle deres visuelle sprog. 

Jeg er optaget af designtænkning, fordi det er i den kreative proces nye muligheder opstår, og vi kan dermed skabe nye og innovative konkrete produkter.

Jeg har en lærerfaglig baggrund, og i kombination med min erfaring som kunstformidler og tegner agerer jeg både sparringspartner på Finurligheders projekter, bidrager med illustrationer eller laver eksperimenterende workshops, med det formål at guide deltagerne igennem en kreativ proces.

Pernille Holm Andersen

Jeg er uddannet kunstfotograf og arbejder i dag primært som børnefotograf i min virksomhed Barndomsfoto.

Jeg tager mig altid god tid, når jeg fotograferer børn, og skaber en hyggelig og tryg stemning omkring fotograferingen. Det er vigtigt at møde børnene på deres præmisser, og det giver stemningsfyldte og nærværende billeder.

Når jeg er på job sammen med Bettina fra Finurligheder, arbejder vi ud fra et fælles mål om at dokumentere stemninger og fortælle den gode historie. Hvorfor vi også søger at skabe så autentiske omgivelser som muligt – for det er, når børn er ægte begejstrede, fordybede og forundrede at de bedste billeder opstår.

Kan Finurligheder hjælpe dig?

Det håber jeg. Men vi finder kun ud af det, hvis du rækker ud, og vi tager en snak om dit projekt. Skriv en mail på bettina@finurligheder.dk eller ring til mig på 2537 4002.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kreative hilsner
Bettina fra Finurligheder