Finurligheder er et designstudio med fokus på børn og kreativitet

Mit navn er Bettina, og det er mig der står bag Finurligheder. Jeg har altid været et kreativt menneske, som har søgt at udfordre den måde vi plejer at gøre tingene på. Og så er jeg drevet af, at de projekter jeg involverer mig i, skal give mening. Og det giver mening for mig, at bruge min kreativitet til at skabe værdi for andre.

Jeg har Finurligheder fordi jeg gerne vil inspirere især børn til at udvikle og udfolde deres kreativitet. Jeg tror på, at vi alle indeholder noget unikt, og når vi formår at formidle og udtrykke vores idéer, så kan vi i fællesskab skabe fantastiske forandringer og løsninger, der kommer os alle til gavn. I fællesskab kan vi skabe en bedre fremtid.

Finurligheder er dels et kreativt univers, som har til formål at inspirere børn og deres voksne til at slippe kreativiteten løs. Men Finurligheder er også et tæt netværk af kreative mennesker, som jeg udvikler nye projekter sammen med.

Jeg tror ikke rigtig Finurligheder passer ned i en kasse. Heldigvis. Og har du en idé eller ser et potentiale for et samarbejde, så tag fat i mig. Måske vi kan skabe mirakler sammen?

Mange hilsner
Bettina Skindstad
Designer og ejer
T: 2537 4002
M: bettina@finurligheder.dk

Skal vi følges ad?

Projekter i børnehøjde

Finurligheder udvikler projekter, der har fokus på børns kreative udvikling. Børn er født nysgerrige og kreative, og vi voksne har et kæmpe ansvar for, at de bliver ved med at udforske den kreativitet, så de tager den med sig ind i voksenlivet.

En bedre fremtid

Finurligheder handler om at støtte det enkelte barns udvikling, så det kan udtrykke sit unikke bidrag til fællesskabet. Og vi gør det med respekt for jordens ressourcer, så vi kan give en grøn planet videre til vores børn.

Kreativitet

Hos Finurligheder har vi fokus på den kreative proces, og vi guider børnene til at skabe deres egne løsninger. Frem for at instruere dem til en løsning vi har fundet på, vil vi meget hellere inspirere, udfordre og motivere til at tænke anderledes.

Sammen kan vi mere

Vi alle har noget unikt at bidrage med i fællesskabet, når vi inspirerer og støtter hinanden til at udfolde os som de mennesker vi er. Vi tror på samarbejder, hvor der er fokus på at spille hinanden gode.

Gode børneliv

Alle har ret til en god barndom. Og Finurligheder tager kun del i projekter og samarbejder, som har til formål at skabe positiv forandring for børnene.

Æstetik

Finurligheders designs skal tale til sanserne og inspirere børnene til at skabe og sætte gang i fantasien. Ingen designvalg er tilfældige, og farver, former og materialer understøtter børnenes kreative udvikling.

Samarbejdspartnere

Lynglund webbureau

LYNGLUND er en digital virksomhed, der er bevidst om at verden forandrer sig. Derfor har vi indgået et samarbejde med Finurligheder, fordi vi ønsker, at udfordre fremtidens værdier og hvordan vi arbejder og samarbejder.

Processen er vigtig når der arbejdes med samskabelse og designtænkning, derfor er samarbejdet centralt.

Sammen med Finurligheder, udgør vi et hold der er stærke i børn som målgruppe. Som digital samarbejdspartner udvikler vi blandt andet webshops og digitale procesværktøjer, der har fokus på kreativitet i børnehøjde. Vi er stærke i projektplanlægning og koordinering er en af vores kerneydelser.

Skal vi være kreative sammen?

Vil du og din virksomhed sætte fokus på kreativitet i børnehøjde? Så tag fat i Bettina fra Finurligheder, og lad os tage en snak om, hvordan vi sammen kan slippe kreativiteten løs.