Projekter i børnehøjde

Finurligheder udvikler, udtrykker og udfolder projekter, der bidrager positivt til børns trivsel og udvikling. Fordi det er vores ansvar, at skabe et fundament for børnene. Give dem bedst mulige afsæt i livet, så de går livet i møde med rygsækken fyldt af kærlighed, tryghed og de værktøjer de har brug for, for at skabe et godt liv for sig selv, fællesskabet og den verden vi alle er en del af.

Menneskerne bag

Bettina Skindstad Ebert

Bettina er stifter og det kreative hjerte i Finurligheder. Hun fører pennen, når vi udvikler nye designs og produkter, og sørger for, at vi andre slipper kreativiteten løs i hverdagen.

Pernille Skriver Lynglund

Pernille holder styr på alle de kreative projekter, så vores gode idéer bliver til virkelighed. Hun har altid overblikket og sørger for, at vi alle bruger tiden på det, vi er bedst til.

Claus Holm Lynglund

Claus sørger for, at det digitale i Finurligheder fungerer. Han bliver stolt, når vi  kalder ham nørdet, og vi andre sover roligt om natten, fordi vi ved der er styr på teknikken.

Fra kreativ idé til flyvende koncept

Finurligheder-teamet har hver især arbejdet med dele af den kreative proces. Vi har samlet erfaring hos blandt andre LEGO, Rådet for Sikker Trafik og Telenor. De seneste tre år har vi løst opgaver sammen for kunder som Arla og ikke mindst udviklet universet omkring Finurligheder. Vi har samlet vores kompetencer i Finurligheder, fordi vi tilsammen kan hjælpe virksomheder og organisationer igennem en kreativ proces, der skaber positiv værdi for børn og deres voksne.

Udforske

Vi sætter os i børnehøjde, og udforsker den virkelighed, børnene er i

Udvikle

Vi har værktøjskassen fyldt med metoder, til at udvikle værdiskabende idéer.

Udtrykke

Vi udtrykker os i ord og visuelt, så det giver mening for børnene og deres voksne.

Udfolde

Vi arbejder både offline og online, så vi møder børnene og deres voksne, der hvor de befinder sig.

Lad os skabe værdi i børnehøjde – sammen!

Har du et projekt, som du skal have op at flyve, der har til formål at skabe trivsel og udvikling i børnehøjde?
Så er du altid velkommen til at kontakte os.