Vi vil hjælpe børn og deres voksne med at få mere kreativitet ind i hverdagen.

Det er magisk at opleve kreativiteten sprudle!

Vi lever i en verden, hvor mere og mere foregår digitalt. Det er godt for meget. Men selvom vi interagerer med hinanden online, så glemmer vi nogle gange alt det, der er i vores fysiske nærhed. Når vi sidder sammen og skaber noget fysisk med vores hænder, så bliver vi helt automatisk mere nærværende.

Og gevinsten ved at børnene træner den kreative muskel, kan de tage med ind i voksenlivet.

Menneskene bag

Bettina Skindstad Ebert

Bettina er medstifter og det kreative hjerte i Finurligheder. I sit værksted afprøver hun materialer, designer papir, klipper og klistrer så det står om ørerne på hende. Hun er aldrig bleg for at fortælle om, hvor fantastisk hun tror fremtiden bliver, hvis vi øver os i at arbejde sammen på nye måder, ser styrken i hinandens forskelligheder og ikke mindst mærker efter og nærer den kreativitet hun er overbevist om findes i os alle.

Kontakt Bettina:
bettina@finurligheder.dk

Kaare Linderoth

Kaare er medstifter og sørger for, at det tekniske og praktiske maskinrum hele tiden kører i Finurligheder. Han er aldrig bleg for at finde finurlige løsninger på kreative ideer og så er han en mester i at finde spændende og anderledes materialer. Kaare har styr på, at vi har de ting vi putter i kasserne på lager – og ikke mindst, at vi ved hvor de er. Og så længe han føler, han gør verden til et lidt bedre sted hver dag, så siger han aldrig nej til en udfordring.

Kontakt Kaare:
kaare@finurligheder.dk