Det er magisk at opleve kreativiteten sprudle!

Vi lever i en verden, hvor mere og mere foregår digitalt. Det er godt for meget. Men selvom vi interagerer med hinanden online, så glemmer vi nogle gange alt det, der er i vores fysiske nærhed. Når vi sidder sammen og skaber noget fysisk med vores hænder, så bliver vi helt automatisk mere nærværende.

Og gevinsten ved at børnene træner den kreative muskel, kan de tage med ind i voksenlivet.

Mærk magien, når I er kreative sammen

Vi vil gerne hjælpe dig med, at være (endnu mere) kreativ sammen med børnene.

Vi synes nemlig det er magisk, hvordan nærvær, fordybelse og begejstring vokser frem, når børn og deres voksne slipper kreativiteten løs sammen.

Menneskerne bag

Bettina Skindstad Ebert

Bettina er stifter og det kreative hjerte i Finurligheder. Hun fører pennen, når vi udvikler nye designs og produkter, og sørger for, at vi andre slipper kreativiteten løs i hverdagen.

Pernille Skriver Lynglund

Pernille holder styr på alle de kreative projekter, så vores gode idéer bliver til virkelighed. Hun har altid overblikket og sørger for, at vi alle bruger tiden på det, vi er bedst til.

Claus Holm Lynglund

Claus er den, der sørger for, at hele det digitale univers omkring Finurligheder fungerer. Han bliver stolt, når nogen kalder ham nørdet, og vi andre sover roligt om natten, fordi vi ved der er styr på teknikken.

Inspiration frem for instruktion

Vi har fyldt kassen med kreative idéer og spændende materialer, så I kan være kreative sammen derhjemme. Du sparer tid på at finde på og købe ind, og kan i stedet bruge tiden sammen med børnene.

I alle vores kasser er der et inspirationshæfte, som sætter gang i kreativiteten. Vi viser nogle kreative idéer og simple teknikker i hæftet, så børnenes fantasi kan få frit løb, og de kan eksperimentere med materialerne i kassen.

Sådan gør du:

Bestil en kasse i shoppen
– vi sender inden for 2-3 hverdage.

Pak kassen ud
– kig i inspirationshæftet

Skab!