Finurligheder er en platform, hvor du finder inspiration til et kreativt og skabende liv. For børn og voksne.

Vi bliver alle født med evnen til at tænke og udfolde os kreativt – men allerede som 10-årige begynder vores hjerner at benytte sig så meget af vanetænkning, at vores kreativitet begynder at falde.

Med mindre vi holder den ved lige.

Med mindre vi bliver ved med at udfolde vores idéer.

Med mindre vi bliver inspireret til at tænke anderledes.

På finurligheder.dk finder du inspiration, der sætter gang i kreativiteten i børnehøjde – og du finder inspiration til at udfolde din kreativitet som voksen.

Hos Finurligheder er kreativitet mere end at klippe-klistre. Kreativitet er evnen til at tænke anderledes og udtrykke sine unikke idéer. Evnen til at skabe og finde nye løsninger på komplekse problemstillinger. Evnen til at formidle sine budskaber.

Og så er det livsglæde. Den glæder, der opstår, når vi fordyber os. Når vi oplever livet og udforsker nye muligheder. Sammen.

På finurligheder.dk vil du finde inspiration, der sætter gang i store designprocesser, for at løse komplekse problemstillinger.

Du vil finde videndeling og erfaringsudveksling med mennesker, der arbejder professionelt med kreativitet.

Og så vil du finde idéer til, hvordan du og børnene får mere kreativitet ind i hverdagen.

God fornøjelse – og tak fordi du læser med!

Kreative hilsner

Bettina Skindstad
Stifter

Projekter i børnehøjde

Finurligheder udvikler, udtrykker og udfolder projekter, der bidrager positivt til børns trivsel og udvikling. Fordi det er vores ansvar, at skabe et fundament for børnene. Give dem bedst mulige afsæt i livet, så de går livet i møde med rygsækken fyldt af kærlighed, tryghed og de værktøjer de har brug for, for at skabe et godt liv for sig selv, fællesskabet og den verden vi alle er en del af.

Menneskerne bag

Bettina Skindstad Ebert

Bettina er stifter og det kreative hjerte i Finurligheder. Hun fører pennen, designer og konceptudvikler og sørger for, at vi andre slipper kreativiteten løs i hverdagen.

Pernille Skriver Lynglund

Pernille holder styr på alle de kreative projekter, så vores gode idéer bliver til virkelighed. Hun har altid overblikket og sørger for, at vi alle bruger tiden på det, vi er bedst til.

Claus Holm Lynglund

Claus sørger for, at det digitale i Finurligheder fungerer. Han bliver stolt, når vi  kalder ham nørdet, og vi andre sover roligt om natten, fordi vi ved der er styr på teknikken.