https://finurligheder.dk/wp-content/uploads/2018/06/Bettina-portrait.jpg

Bettina Skindstad Ebert

Det er Bettina, der primært udvikler kasserne. Hun har altid øjne og ører åbne for at finde ny inspiration. I sit værksted afprøver hun materialer, designer papir, klipper og klistrer så det står om ørerne på hende. Hun er aldrig bleg for at fortælle om, hvor fantastisk hun tror fremtiden bliver, hvis vi øver os i at arbejde sammen på nye måder, ser styrken i hinandens forskelle og ikke mindst mærker efter og nærer den kreativitet hun er overbevist om findes i os alle.

Skriv til Bettina på bettina@finurligheder.dk

Kaare Linderoth

Kaare sørger for, at det tekniske og praktiske maskinrum hele tiden kører i Finurligheder. Han er aldrig bleg for at finde finurlige løsninger på kreative ideer og så er han en mester i at finde spændende og anderledes materialer. Kaare har styr på, at vi har de ting vi putter i kasserne på lager – og ikke mindst, at vi ved hvor de er. Og så længe han føler, han gør verden til et lidt bedre sted hver dag, så siger han aldrig nej til en udfordring.

Skriv til Kaare på kaare@finurligheder.dk

https://finurligheder.dk/wp-content/uploads/2018/06/Kaare_portrait.jpg
https://finurligheder.dk/wp-content/uploads/2018/08/Naya_Liane_1080x1080-640x640.jpg

Når vi kan mærke kreativiteten sprudle…

…er vi i stand til at udtrykke vores unikke ideer, og dermed skabe positiv forandring for os selv og den verden vi er en del af.

Vi er forskellige, og derfor kan vi skabe noget fantastisk sammen!

Finurligheder så dagens lys i arbejdsfællesskabets baglokale, den dag Bettina og Kaare kunne se potentialet i at gøre noget, som hjalp børn – og deres voksne – med at sætte kreativiteten fri.

Vi fandt hurtigt ud af, at vi kunne bruge vores åbenlyse forskelligheder til at udvikle noget helt unikt – og faktisk er det netop dette samspil imellem kreativitet, opfindsomhed og teknisk kunnen vi tror på, bliver mere og mere vigtigt i fremtiden.

Derfor vil vi gerne bidrage til, at flere børn får muligheden for at udfolde sig kreativt. Vi tror også på, at det er i fællesskab, vi udvikler ting, som er helt fantastiske. Fællesskaber imellem vokse og børn. Imellem introverte og ekstroverte. Imellem det æstetiske og det praktiske.

https://finurligheder.dk/wp-content/uploads/2018/03/Kasse_FH_identitet-e1528718417717.png