Finurligheder er et designstudio med fokus på børn og kreativitet

Mit navn er Bettina, og det er mig der står bag Finurligheder. Jeg har altid været et kreativt menneske, som har søgt at udfordre den måde vi plejer at gøre tingene på. Og så er jeg drevet af, at de projekter jeg involverer mig i, skal give mening. Og det giver mening for mig, at bruge min kreativitet til at skabe værdi for andre.

Jeg har Finurligheder fordi jeg gerne vil inspirere især børn til at udvikle og udfolde deres kreativitet. Jeg tror på, at vi alle indeholder noget unikt, og når vi formår at formidle og udtrykke vores idéer, så kan vi i fællesskab skabe fantastiske forandringer og løsninger, der kommer os alle til gavn. I fællesskab kan vi skabe en bedre fremtid.

Finurligheder er dels et kreativt univers, som har til formål at inspirere børn og deres voksne til at slippe kreativiteten løs. Men Finurligheder er også et tæt netværk af kreative mennesker, som jeg udvikler nye projekter sammen med.

Jeg tror ikke rigtig Finurligheder passer ned i en kasse. Heldigvis. Og har du en idé eller ser et potentiale for et samarbejde, så tag fat i mig. Måske vi kan skabe mirakler sammen?

Mange hilsner
Bettina Skindstad
Designer og ejer
T: 2537 4004
M: bettina@finurligheder.dk

Skal vi følges ad?

Projekter i børnehøjde

Finurligheder udvikler, udtrykker og udfolder projekter, der bidrager positivt til børns trivsel og udvikling. Fordi det er vores ansvar, at skabe et fundament for børnene. Give dem bedst mulige afsæt i livet, så de går livet i møde med rygsækken fyldt af kærlighed, tryghed og de værktøjer de har brug for, for at skabe et godt liv for sig selv, fællesskabet og den verden vi alle er en del af.

En bedre fremtid

Vi udvikler projekter, der gør en positiv forskel for den enkelte, samfundet og den verden vi alle er en del af.

Kreativitet

Vi udfordrer systemerne og “som vi plejer” og arbejder i stedet med den kreative proces og udvikler anderledes løsninger, der skaber værdi.

Forskellighed er en styrke

Vi tror på, at vi alle har noget unikt at bidrage med i fællesskabet, og vi inspirerer og støtter hinanden til at udfolde os som de mennesker vi er.

Gode børneliv

Vi tager først og fremmest ansvar for børnenes trivsel og udvikling. Det vil sige vi kun tager del i projekter, der gør en positiv forskel for børn.

Og vi tilrettelægger vores arbejde, så det tilgodeser vores egne børns trivsel og udvikling bedst muligt.

Æstetik

Vi udtrykker os, så det taler til sanserne og følelserne hos børn og deres voksne.

Samarbejdspartnere

Lynglund webbureau

LYNGLUND er en digital virksomhed, der er bevidst om at verden forandrer sig. Derfor har vi indgået et samarbejde med Finurligheder, fordi vi ønsker, at udfordre fremtidens værdier og hvordan vi arbejder og samarbejder.

Processen er vigtig når der arbejdes med samskabelse og designtænkning, derfor er samarbejdet centralt.

Sammen med Finurligheder, udgør vi et hold der er stærke i børn som målgruppe. Som digital samarbejdspartner udvikler vi blandt andet projektets webshop og digitale procesværktøjer, der har fokus på kreativitet i børnehøjde. Vi er stærke i projektplanlægning og koordinering er en af vores kerneydelser.

Cases

Se eksempler på tidligere projekter og opgaver, Finurligheders kreative team har løst:

Det starter med en snak

Finurligheder er aldrig længere væk end et telefonopkald eller en e-mail.

Og første møde er altid gratis. Fordi vi mener det er vigtigt, at vi ser hinanden i
øjnene og forstår hinandens udgangspunkt, inden vi sætter opgaver i gang.