Jeg lavet en video, der viser hvordan du kan lave seje monstre med hanekam – man kan nemlig krølle papir med en saks. Det er lidt svært for de helt små fingre, men en god motorikøvelse for de lidt større børn.

Monstre er et godt tema, hvis I skal slippe kreativiteten løs derhjemme, fordi det appelerer til børnenes frie fantasi. Du finder en guide til, hvordan du laver en monsterworkshop her.

Materialer og værktøj

Det er ikke sikkert, du lige kan finde de helt samme materialer. Men i stedet for det træ jeg bruger til krop, kan du for eksempel bruge en toiletrulle.

Til hovedet har jeg brugt en vatkugle, og så har jeg brugt nogle specielle monsterkropsdele, som jeg designede til et projekt. Men tænk kreativt, og brug pinde, genbrugsmaterialer og andre sjove dimser og dutter du har liggende i dit krealager. Det gode ved monstre er, at de gerne må være mærkelige 🙂

Det mønstrede papir er også noget jeg tegnede til et projekt. Du kan bruge det meste mønstrede papir, bare det ikke bliver for kraftigt, så er det svært at arbejde med. Brug for eksempel brugt gavepapir.

Video: Sådan laver du et monster med hanekam

I videoen viser jeg dig hvordan du laver et monstrer med hanekam. Det kan måske være lidt svært, så det er helt ok, det ikke bliver helt så flot i første forsøg. Prøv dig frem. Bliv inspireret. Og lav dine helt egne monstre.

Jeg håber du er blevet inspireret til at være kreativ med børnene.

Finurligheder er et kreativt designstudie, som udvikler kreative idéer og koncepter. Jeg samarbejder med virksomheder og organisationer, der kan se fordelene ved at sætte gang i kreativiteten i børnehøjde.

Hvis du har brug for hjælp til at sætte gang i kreativiteten i børnehøjden, er du velkommen til at tage fat i mig. Så tager vi en snak.

Kreative hilsner
Bettina fra Finurligheder

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.