Lad os skabe værdi i børnehøjde – sammen

I Finurligheder betyder det noget for os, hvilken indvirkning det vi laver, har på børnene. Vi sender ikke noget i børnenes retning, uden et klart formål om at styrke deres trivsel og udvikling.

Da vi udviklede vores kreative temakasser, så var det med det udgangspunkt, at hjælpe børn og deres voksne med at slippe kreativiteten fri sammen.

Der var allerede rigtig mange tilbud til børn på markedet, der handler om kreativitet. Men oftest er der virkelig meget fokus på resultatet. En voksen har allerede tænkt, hvad barnet skal lave – og der følger en manual med, der viser hvordan.

Det er selvfølgelig rigtig godt at øve forskellige teknikker – male, tegne, klippe, folde osv. – men det træner ikke nødvendigvis børnenes evne til senere i livet at løse komplekse problemstillinger.

Derfor gik vi lidt en anden vej – og fokuserede i stedet på at facilitere en kreativ proces for børnene og deres voksne. Og vi skabte et koncept, hvor vi hjælper børn og deres voksne til at slippe kreativiteten fri sammen – derhjemme. Vi blev taget rigtig godt imod, og da vi spurgte dem, der havde købt om de ville anbefale temakasserne til andre svarede 96,5% JA.

Og vi fik mange positive svar på, hvorfor vores kunder ville anbefale os:

“Det er et fantastisk kreativt univers hvor både børn og voksne kan fordybe sig.”

“Der var mange gode ting i, godt katalog til inspiration og ting som satte fantasien i gang ved begge mine børn på 5 og 6 år. Selv som forældre var vi optaget af kassens indhold.”

“Genialt koncept – især for os som ikke er særligt kreative ?”

“Den var/ er fuld af mange forskellige ting, og super med en bog fuld af ide’er. Og yderligere løbende ide’er på instragram. Og fyldt med lidt anderledes ting (positivt) end man ellers finder i kreativ kasser !”

Det har været virkelig lærerigt at udforske det rum, der er imellem børn og deres voksne, når de er kreative sammen. Og vi har udviklet et koncept, som ikke kun bidrager til fordybelse og nærvær, men også hjælper børnene med at træne deres kreative muskel (Og de voksnes, hvis de tør). I processen med at udforme et kreativt, anderledes og lækkert børneunivers omkring kasserne, fik jeg virkelig sat alle mine designkompetencer i spil. Da vi lancerede shoppen sidste år, og begyndte at udfolde konceptet især online, fik Pernille og jeg skabt en julekampagne fyldt med kreativ inspiration og nærhed. For få penge fik vi skabt et godt julesalg. Med Claus i teknikrummet til at sørge for, at webshoppen vedligeholdes og kører som smurt, sender vi kreative temakasser afsted til børn over hele Danmark.

Men Finurligheder er andet end en kasse. Vi er det, kassen repræsenterer – den kreative proces. Fra idé til færdigt koncept, som kan flyve og leve og skabe værdi blandt børn. I årevis har vi alle tre arbejdet med hver vores del af processen, de sidste tre år sammen på flere forskellige projekter. Og vi har nu samlet vores kompetencer i Finurligheder, fordi det giver så meget mening at vi spiller hinanden gode og udfolder projekter i børnehøjde. Så har du et projekt, som du skal have op at flyve, der har til formål at skabe trivsel og udvikling i børnehøjde – så hiv fat I mig og fortæl om det. Måske vi kan skabe magi sammen?

Kreative hilsner

Bettina

PS: Du er velkommen til at fange mig på telefonen, 2537 4002 eller sende en mail til bettina@finurligheder.dk og fortælle mig om dit projekt.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *