Kreative idéer til hjemmeskoling

Hjemmeskoling er et begreb, som de fleste forældre er blevet bekendte med det seneste år – og nu vi er endt i samme situation som i foråret. Print gratis hæftet “Kreative idéer med papir” og slip kreativiteten løs med meget få materialer I allerede har derhjemme. Så har du til et par timers kreativ aktivitet, som ungerne selv kan lave.

PRINT HÆFTET

Det er sin sag at få en ny hverdag til at hænge sammen, når skolerne er lukkede og vi pludselig skal have hjemmeskole og hjemmearbejde til at gå op i en højere enhed. Og måske har du endda børn i forskellige aldre hjemme, der alle har forskellige behov. Finurligheders print-selv-hæfte indeholder idéer, som børn fra 7-8 år sagtens kan sidde med selv, da der er vist billeder af, hvordan de skal gøre. Og lad dem gå med idéerne, hvis de begynder at lave andre ting ud af papir – det er godt for kreativiteten, når den får lov at løbe og de afviger fra manualen.

Idéerne i hæftet kræver ikke mange materialer, og mon ikke I kan finde det meste derhjemme. I kan bruge Finurligheders mønstrede papir, avispapir eller siderne fra gamle magasiner kombineret med dåser, vinpropper (Som der måske også er et par ekstra af, fordi vi er så ufattelig meget hjemme…) og syltetøjsglas. Det er flot og dekorativt, og så er det bæredygtigt.

Har I lyst til at lave andre kreative ting, så husk at der er masser af sjove idéer i børnehøjde i Finurligheders kreaunivers.

Følg også med på Finurligheders Instagramprofil og bliv inspireret til kreative projekter i børnehøjde.

God hjemmeskole og god fornøjelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *