Kreativ sommer

Skal du holde sommerferie hjemme med børn i år? Så er Finurligheders sommer kreakasse måske noget for dine børn. Den indeholder rigeligt med kreative idéer og materialer til, at det enkelte barn kan fordybe sig hen over sommeren og at søskende og feriegæster også kan være med. Eller kassen kan pakkes sammen, og tages med på camping, i sommerhus eller hjem til bedsteforældrene.

Kreativitet i børnehøjde

– hele sommeren

Mit navn er Bettina og jeg er designer og stifter af Finurligheder. Jeg vil gerne hjælpe børn – og deres voksne – med at slippe kreativiteten løs i sommerferien.

Jeg har lavet en kreakasse til dig og børnene, som er fyldt med kreative idéer og en masse spændende materialer. Jeg synes det er super vigtigt, at børn får muligheden for at være kreative uden der er nogle voksne, der på forhånd har bestemt hvad de skal lave. Derfor har jeg lavet et kremagasin, der inspirerer børnene til at være kreative. Magasinet er fyldt med temaer og idéer til, hvad man kan lave. Og så lægger det op til, at børnene selv finder på og skaber det, de har lyst til.

I kassen har jeg blandet materialer, som jeg enten har designet eller udvalgt med fokus på at inspirere børnene til at slippe kreativiteten fri. 

Kreative hilsner

Bettina fra Finurligheder

Med sommer kreakassen får du:

  • Inspiration og kreative idéer
  • Kreative aktiviteter, der udvikler børnenes leg
  • Mulighed for fordybelse for det enkelte barn og masser af krealeg med søskende og venner
  • Kreamaterialer til hele sommeren
  • Spændende og anderledes materialer
  • Mulighed for at kombinere med materialer I har derhjemme eller ting I finder i naturen
  • Alt, hvad du har brug for, for at skabe en kreativ sommer for dine børn
  • Fri fragt til GLS pakkeshop

Ting I kan lave med sommer kreakassen

Kun fantasien sætter grænser, og der er nok materialer i kassen til en hel sommerferie hjemme med børn. Både til regnvejsdagene, solskinsdagene og de dage, der føles ALT for lange.

Her ser du nogle af de ting, I kan lave:

Sommer kreakassens indhold

Indholdet i kassen er baseret på det 52 sider store kreamagasin, der følger med kassen. Der er materialer nok til, at børnene kan lave alle de idéer, der er vist i magasinet.

Kreamagasin

52 sider fyldt med kreative idéer, temaer og teknikker til at sætte gang i kreativiteten. Magasinet er udviklet til børn, så de kan sidde med det selv fra cirka 8 år – og fra 5 år sammen med en voksen.

Magasinet indeholder primært billeder og kreative aktiviteter, så børnene bliver inspireret visuelt og får muligheden for selv at udvikle og udtrykke deres egne, kreative idéer.

Kreamaterialer

Materialerne er en god blanding af Finurligheders eget design og specielt udvalgte materialer, der er sammensat så de bedst muligt understøtter barnets kreative udvikling.

– En kasse med store dimser i kork og træ

– En bådbyggerkasse med skaller, der kan flyde, spyd, snor, tape, kopper og korkpropper.

– En stor pose fyldt med små dimser: Glimmer, fjer, perler, træstykker, fjedre, tape, filtkugler og andre uundværlige kreadimser

– En pose med hoveder – vat- og trækugler

– En pose med sjove udskæringer i træ, flotte bånd og filt.

– En pakke med finurligheders mønstrede papir og silkepapir

Bestil i dag – og få sendt direkte til døren

Bestil kreakassen i dag, så sender jeg i morgen. Gratis fragt til pakkeshop – og mulighed for afhentning i Gl. Rye.