Endnu en omgang i hjemmeskolen. Måske du er ved at løbe tør for idéer til, hvordan du motiverer og aktiverer børnene i hjemmeskolen? Så læs med her, jeg har samlet lidt kreative projekter til dig.

Det er ikke altid en dans på roser, at få tiden til at gå for børnene i hjemmeskolen, når du måske samtidig har et arbejde at passe. Derfor er det godt med nogle kreative projekter i baghånden, som dels aktiverer børnene, dels giver dig et pusterum.

Når børnene får muligheden for at være kreative, så styrker du deres evne til at tænke anderledes, og de vil med tiden blive bedre og bedre til selv at sætte kreative projekter i gang. Herhjemme er kreativitet i hvert fald på skoleskemaet i hjemmeskolen 🙂

Projekt 1

Hjemmelavede julegaver

I julehjemmeskolen, er det oplagt at lave hjemmelavede julegaver, og jeg har fire idéer til hjemmelavede juelegaver børn kan lave til dig her.

Lav for eksempel en krukke fyldt med søde beskeder – det sætter både børnene i kontakt med deres empatiske sider og de kan øve deres stavning. Få ideen og tre andre idéer her.

Projekt 2

Gaveindpakning

Lad børnene stå for gaveindpakningen derhjemme – det bliver gaverne helt sikkert mere personlige af 🙂 Få idéerne til kreativ indpakning lige her.

Du kan også gå den mere bæredygtige vej, og lade børnene pakke gaverne ind i avispapir og lave dekorationer med naturmaterialer og udklip fra magasiner – se hvordan I laver bæredygtig indpakning her.

Projekt nr. 3

Naturlig julepynt

Dette projekt kræver en tur ud i naturen, inden I kan komme i gang. Idéen er nemlig, at børnene selv skal finde de materialer, de laver julepynten af. Tag en kurv med, og saml kviste, grankogler, mos og andre ting I lige falder over – husk, at i private skove må I kun færdes på stierne, og I må kun samle det, I kan have i én pose.

Find saks, bånd og evt. perler frem, og slip kreativiten løs. Har I brug for en lidt mere specifik guide, så se hvordan I kan lave stjerner, hjerter og juletræer som naturlig julepynt her.

Jeg håber du er blevet inspireret til at få kreativitet på skoleskemaet i hjemmeskolen.

Kreative hilsner

Bettina fra Finurligheder

Finurligheder nyhedsmail monsterkit

Tilmeld dig Finurligheders kreative univers

– og få kreative idéer direkte i din indbakke. Når du tilmelder dig får du med det samme Monsterkittet – lige til at printe ud.

Skal vi følges?

Instagram
Pinterest
You Tube

Guide: Sådan laver du juledekorationer med børnene

Print selv: Juleengel

Skabelon og guide: Julehjerter børn kan lave

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.