Kreativ i efterårsferien

 

Slip (u)hyggen løs i efterårsferien, og lave sjove, klamme, skøre og finurlige monstre sammen med børnene. Det er godt for børnenes kreativitet, at skabe noget, hvor de skal bruge deres fantasi. 

Og så er det godt for nærværet, at lave noget sammen med børnene, som ikke involverer en skærm. Der er mange gode ting ved teknologien, men når børnene får muligheden for at have fysiske materialer i hænderne og skabe deres egne unikke kreationer sker der noget, som vi synes er magisk.

Det er fantastisk at se, hvordan børnene går til opgaven med krum hals, og fordyber sig i processen. Hvordan de virkelig koncentrerer sig om at lave deres monstre lige præcis som de, gerne vil have de skal se ud.

 

Vi kan ikke sige det bedre end Jens, der har lavet monstre sammen med sin mor og storesøster:

“Det var mega fedt at lave trolde!”

Jens, 5 år

Jens deltog på en monsterworkshop hos Finurligheder, hvor børn og deres voksne fik muligheden for at prøve kræfter med monsterkassen.

Vi spurgte mor Louise, hvad der havde været det bedste ved workshoppen:

“Det bedste ved workshoppen var de stramme men alligevel åbne rammer, som temakassen gav anledning til. Der var spækket med sjove, fine og finurlige materialer, som ikke på forhånd bestemte slutresultatet for børnene. Workshoppen startede med lidt inspiration, som børnene greb og startede ud med, men hurtigt forsvandt de ind i deres helt egne måder at skabe monstre på og gik derfra med deres personlige og helt forskellige bud på flotte og seje monstre. “

 

Bestiller du monsterkassen, får du muligheden for at lave jeres helt egen monsterworkshop derhjemme.  Vi har fyldt kassen med spændende og anderledes materialer og vi hjælper jer i gang med inspirationsmateriale, og alt du skal bruge ud over kassen er en limpistol, saks og tuscher – som du kan bestille sammen med kassen, hvis ikke du har det derhjemme.

Hvor meget er der i én kasse?

Der er mange forskellige materialer i en kasse og nok til, at 1-3 børn og deres voksne kan have flere timeres krea(u)hygge sammen.

Hvad skal vi have derhjemme?

I kassen medfølger en limstift, men I får mest ud af kassen, hvis I har limpistol, saks og tuscher derhjemme.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *