Få børnefamiliernes opmærksomhed

– med kreative aktiviteter i børnehøjde

Få Finurligheders hjælp til at udvikle kreative aktiviteter, der understøtter din virksomheds brand og tiltrækker og engagerer børnefamilier

✅ På sociale medier

✅ Til events og på messer

✅ I markedsføring

Hvorfor er kreativitet populært blandt børnefamilier?

Børnefamilier i dag har travlt, og børnene vokser op i en verden fyldt med uforudsigelighed og problemstillinger, vi endnu ikke kender svaret på.

Når vi hjælper børnene – og deres voksne –  med at udvikle og udfolde sig kreativt, giver vi dem

  • et pusterum fra skærmen og dagligdagens travlhed
  • en succesoplevelse, når de med egen kraft (og en limpistol) gør en idé til virkelighed
  • forståelsen for den kreative proces, så de i fremtiden bliver bedre i stand til at skabe nye løsninger på komplekse problemstillinger.

Få Finurligheders hjælp til at sætte gang i kreativiteten i børnehøjde

Step 1: Afklaring

Vi sætter os sammen tilen indledende snak om, hvad din virksomhed har brug for, og hvad Finurligheder kan hjælpe med. En afklaringssamtale er altid gratis.

Step 2: Idéoplæg

Finurligheder udarbejder et idéoplæg, med inspiration, idéer og konkrete løsningsforslag.

Produktion

Finurligheder kan sørger for produktion af det indhold, der skal bruges i projektet.

Kontakt Finurligheder, så finder vi sammen ud af, hvordan du kan sætte gang i kreativiteten i børnehøjde

Mit navn er Bettina Skindstad Ebert

– og det er mig, der står bag Finurligheder.

Jeg er selv et kreativt menneske, og har gennem min efterhånden lange karriere som designer udviklet løsninger for blandt andre LEGO, Arla og Tivoli Friheden. Finurligheder udviklede i 2018 konceptet “Kreative temakasser”, og i 2019 deltog jeg og Finurligheder i Play User Lab, hvor vi kortlagde børns kreative proces og lærte metoder til, hvordan vi samskaber idéer, produkter og oplevelser med børn.

I Finurligheder samarbejder jeg med faglige eksperter, som hjælper mig på større projekter. Finurligheders designstudio og værksted holder til i Bjerringbro, hvor jeg også bor sammen med min mand og vores tre børn.

Du er velkommen til at oprette forbindelse på Sociale Medier:

Det siger de andre

“Kreakasserne fra Finurligheder får også en ekstra stjerne fra mig, fordi man helt fra før åbning af kassen, kommer i godt humør og maks frihed til egne kreationer, fordi kassen så flot og rigtigt lægger op til “du kan følge anvisningerne, men også lave dine helt egne kreationer udfra fri fantasi”. Og det er det sidste børnene oftest vælger, og de nyder, at de ikke skal leve op til en tegning, der styrer i en bestemt retning.”

Lola Jensen, Familievejleder

”Finurligheder bidrog til at børnekreativiteten virkelig fik flyvehøjde under Snapsting for børn i Viborg. Viborgs status som UNESCO Creative City blev i den grad understøttet af de aktiviteter, som Finurligheder rammesatte. Børnene skabte deres helt egen blomsterkunstværker af de mange forskellige materialer, som Finurligheder entrerede med og Finurligheders instruktører var gode til at guide og støtte – men lade børnekreativiteten blomstre frit.” 

Rikke Kamedula Skovsbo, Børnekulturkonsulent Viborg Kommune

“Det var vildt sjovt. Alle de ting man skulle og så sidde og hygge med snacks med sine nye venner og familie. Jeg vil gerne sige til mine venner at de skal prøve det. Det er nok en af de sjoveste aktiviteter, jeg nogensinde har prøvet. Jeg har lyst til at prøve det 1000 gange mere.”

Ane 8 år, deltager til kreativ workshop

Skal Finurligheder hjælpe dig?

Book en afklaringssamtale, og find ud af, om Finurligheder er den rette samarbejdspartner for dig. Et afklaringsmøde er altid gratis og uforpligtende.

Skriv en mail til bettina@finurligheder.dk eller ring på 2537 4002, så finder vi et tidspunkt at mødes enten online eller fysisk.

Kreative hilsner

Bettina fra Finurligheder

Skal vi følges?

Følg Finurligheder på de sociale medier