Jeg har i lang tid gerne villet lavet et magasin, som inspirerer børn til at være kreative derhjemme. Fordi jeg synes det er så vigtigt, at børnene får muligheden for at slippe kreativiteten løs, og ikke være bundet af løsninger, som voksne allerede har lavet. Og selvom jeg kreablogger her på Finurligheder, så er en blog jo et voksenmedie – og derfor var det vigtigt for mig at lave et fysisk magasin, som børnene kan sidde med derhjemme.

Kreamagasinet er bygget op, så det sætter rammer for børnene og inspirerer dem – men ikke fortæller dem præcist hvordan de skal gøre.

Magasinet er primært billedbåret, så det er nemt for børnene at afkode de kreative projekter.

 

I videoen her fortæller jeg lidt om, hvad kreamagasinet indeholder:

 

Alt indhold i magasinet har jeg lavet; både idéerne, teksterne og billederne. Med min baggrund som grafisk designer og interesse for det visuelle udtryk har det været en sjov proces at lave et helt magasin, som henvender sig til den børnemålgruppe jeg efterhånden har arbejdet med i mange år.

Mangler du kreativt indhold i børnehøjde?

Så vil jeg meget gerne samarbejde med dig. Det kan for eksempel være, at du gerne vil inspirere din målgruppe til at slippe kreativiteten løs online, i en video, i et magasin eller en bog. Uanset formatet, så tag fat i mig, så tager vi en snak om et samarbejde kunne give mening.

Kreative hilsner

Bettina fra Finurligheder

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.