Det er snart december, og selvom jeg lige nu bruger det meste af min tid sammen med Kamma på seks uger, så er der alligevel blevet plads til lidt Finurligheder-kreatid 🙂

Julehjælpen spurgte for nogle måneder siden om jeg ville lave nogle kreapakker til udsatte børn, og forleden fik jeg endelig pakket nogle pakker til dem. Og min ni-årige var hurtig til at sige, at hun gerne lige ville teste en pakke. Så hun fik de samme kreamaterialer, som jeg puttede i pakkerne til Julehjælpen, og så gik hun i gang. Og jeg synes det er nogle fine ting, hun har lavet – især det lille til og fra kort rammer mor lige i hjertet.

Egentlig er det bare for at vise, at man ikke altid behøver have en plan klar, for at ungerne kan være kreative. I dette tilfælde var det nok med temaet “Jul” og så nogle kreamaterialer. Plus hun fik det benspænd, at hun IKKE måtte bruge limpistol, kun limstift.

Det var rigeligt til at sætte gang i kreativiteten, og hun sad da nogle timer inde på værelset med gang i julemusikken og klippe-klistrede 🙂

  

Arbejder du for en organisation, som hjælper udsatte børn, så kan en kreapakke være med til at skabe lidt glæde op til jul. Jeg hjælper gerne med at sammensætte en pakke og lave en guide, der sætter gang i kreativiteten hos børnene. Send mig en mail på bettina@finurligheder.dk så finder vi sammen en løsning.

Kreative julehilsner

Bettina fra Finurligheder

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.