Julegaver til kreative børn

Mangler du inspiration til, hvad du skal give dit kreative barn, barnebarn, nevø eller niece i julegave?

Så kunne en kreativ temakasse måske være en idé. Kasserne er proppet med spændende og anderledes materialer og et hæfte fyldt med kreative idéer og hjælp til at komme i gang. Kort sagt: Alt, hvad der er brug for, til timevis at kreativ fordybelse.

Se her, hvilke kasser der passer til hvilke børn:

Til dagdrømmeren

Kender du en pige – eller dreng – der elsker at sidde i timevis og dimse med fjer, perler, garn og smukt papir, så er “Drømmekassen” et godt bud. Der er lagt op til, at barnet kan lave fine drømmefangere og finurlige uroer og flotte mobiler.

Er god til børn fra 6 år og op. 

Til den fantasifulde

Har du et barn i familien, som bare er vild med uhyggelige monstre og ofte fortæller fantasifulde historier? Så er der rigelig med spændende materialer at gå ombord i i Monsterkassen. Kassen lægger op til at skabe fantasifulde monstre og indeholder monsterkropsdele, klamme edderkopper, mønstret monsterpapir og andre nyttige ting, der gør det muligt at slippe uhyggen løs.

Passer til børn fra cirka 5 år og op.

Til de mindste

Har du et barn i familien, som begynder at vise interesse for at klippe-klistre, så er Klovnekassen en god begynderkasse. Her er alt hvad man kan drømme om, når man gerne vil lave festlige og finurlige klovne. De anderledes materialer lægger virkelig op til, at man kan lave sine helt egne, finurlige klovne.

Passer til børn fra cirka 4 år – dog anbefaler vi altid, at små børn laver kasserne sammen med en voksen.

Til den lille ingeniør

Skibskassen er god til børn, som kan lide at bygge noget, som findes i virkeligheden. Med materialerne i skibskassen kan man lave alt fra flotte vikingeskibe til fantastiske piratskibe. Og så er det sjovt at eksperimentere med at bygge skibe, som også kan flyde. 

Passer til børn fra cirka 6 år og op.

Jeg håber du er blevet inspireret til at give en kreativ gave i julegave. Hos Finurligheder synes vi nemlig, det er så værdifuldt at give gaver, som er med til at udvikle børns kreativitet. Og netop i juleferien er der jo tid til at fordybe sig.

Kærlig hilsen

Bettina

Bettinas magiske krea·univers 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få e-mails, der hjælper dig med at slippe kreativiteten løs i børnehøjde.

Du kan altid nemt afmelde dig igen 🙂

Kærlig hilsen 
Bettina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *