Hjemmelavede notesbøger

Hjemmelavede notesbøger er et hyggeligt lille diy projekt for børn og voksne – og der følger mange gode kreative stunder med alt det, man kan putte i notesbøgerne bagefter.

Børnene synes det er hyggeligt at tegne i bøger, de selv har lavet. Notesbøger er nemme at have med på tur, og de holder styr på børnenes tegninger. Hjemmelavede notesbøger kan også fungere som en personlig gave til én I holder af. Måske mormor mangler en at skrive sine bedste opskrifter i? Eller moster kan få en, så hun kan holde styr på alle sine kreative projekter?

Det er ret hyggeligt både for børn og voksne at lave sine egne notesbøger.

I videoen nedenfor viser jeg dig, hvordan du gør.

Alt du skal bruge er mønstret papir, hvidt eller linieret papir og en snor. Og evt. pailletter eller andet til at pynte notesbogen med.

Sådan gør du:

Fold det mønstrede papir på midten, og lav et hul foroven og forneden i folden. Fold de hvide eller linierede stykker papir på midten og lav et hul foroven eller forneden. Jeg har brugt seks stykker hvidt papir i min notesbog – det afhænger af, hvor tykt papiret er, hvor mange sider du kan have i din notesbog. Jo tyndere papir, jo flere sider kan du lave. Du skal kunne folde papirstakken på midten.

Læg de hvide sider ind i omslaget, og sæt en snor i. Bind en stram sløjfle på ryggen – og voila, du har lavet din helt egen notesbog.

Du kan pynte forsiden med pailletter, decotape eller papir for at gøre den endnu mere personlig.

Prøv også at lave omslag ud af avispapir, bølgepap eller andet genbrugsmaterialer I har derhjemme. Det kan også få sit helt eget udtryk.

Eller prøv at lave notesbøgerne i forskellig formater. Hvem kan lave den mindste notesbog?

God fornøjelse!

Kreative hilsner
Bettina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.