Da vi udviklede konceptet for Finurligheders kreative temakasser, så var der ingen tvivl om, hvor jeg skulle starte:

Papiret.

Der skulle være papir i kasserne i lækker kvalitet.

Det skulle være så bæredygtigt som  muligt.

Og så skulle det være inspirerende og motiverende for børnene at bruge til deres kreationer.

Jeg har altid været helt vild med at designe og tegne mønstre, og jeg har fået god respons fra børnene på det. Måske på grund af farverne. Måske på grund af det uperfekte i håndtegningerne.

Mønstrene til Finurligheders temakasser har jeg tegnet på min iPad:

Og så er det trykt på 100% nedbrydelig papir med 100 % nedbrydelig trykfarve. Det vil sige, at smider man det på kompostbunken, så forgår papiret uden at gøre skade. Og så er vi også sikre på, at der ikke er alt muligt hejs i, som vi ikke har lyst til børnene får på fingrene. Eller i munden, for den sags skyld.

Strukturen i papiret tilfører en ekstra dimension til designet. (Det er måske lidt svært at se på billeder… Men man kan FØLE det – og for sådan en æstetik-nørd som mig har det stor betydning).

Men mønstrene blev andet end blot papiret i kasserne – de blev også en del af temakassernes identitet. Og vi har brugt de finurlige mønstre på postkort, emballering og inspirationshæfter for at binde konceptet sammen visuelt.

 

Sig endelig til, hvis dit projekt, produkt eller brand har brug for at blive bundet visuelt stærkere sammen – måske én af vejene er at skabe et sæt af finurlige mønstre 🙂 Ring til mig på 2537 4002 eller skriv en mail bettina@finurligheder.dk

Mange hilsner

Bettina

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.