Få Finurligheders hjælp til at:

  • øge synligheden for din virksomhed 

  • vække opsigt og blive husket af målgruppen, når de vil købe

  • udvikle din virksomhed i takt med det, kunderne efterspørger

Sammen bygger vi konceptet omkring din virksomhed og finder vejen til kunderne.  

Din kreative samarbejdspartner

Jeg har mere en 15 års erfaring med at udvikle kommercielle koncepter og tiltrække målgruppens opmærksomhed. Både som ansat hos for eksempel LEGO og Danske Fragtmænd, som konsulent for virksomheder og som iværksætter. 

Udover min praktiske erfaring søger jeg konstant ny viden og uddanner mig løbende indenfor mit felt. Kræver en opgave yderligere kompetencer samarbejder jeg med dygtige specialister. 

Vælger du Finurligheder som din kreative samarbejdspartner får du hjælp til

✅ Idéudvikling

✅ Brandingstrategi 

✅ Visuel Kommunikation

✅ Markedsføring

✅ Udsmykning

Finurligheders designstudio og kreative værksted holder til på BASE Business i Bjerringbro. Jeg bor også privat i Bjerringbro, og sætter en æressag i at bruge mine kompetencer til at styrke lokale virksomheder og institutioner.

Bettina Skindstad Ebert
Indehaver og kreativ konceptudvikler

T: 2537 4002
bettina@finurligheder.dk

Book en gratis afklaringssamtale, og få svar på, om Finurligheder kan hjælpe dig

Find den løsning, der passer til dig og din virksomhed:

Skræddersyede løsninger

Få udviklet de værktøjer, din virksomhed har brug for:

Idéudvikling
Forstå tidens trends, dine kunders behov og få nye idéer til, hvordan du, din bestyrelse og medarbejdere udvikler virksomheden, så den forbliver relevant for kunderne.

Brandingstrategi
Brandingstrategien giver dig et overblik over, hvordan du kontinuerligt opbygger en relation til kunderne, og hjælper dig med at tage bedre valg, når du udvikler nye koncepter og laver markedsføring.

Læs mere om brandingstrategi her

Visuel identitet
Få opdateret eller udviklet din virksomheds visuelle identitet, og udarbejdet en guide, der sikrer et sammenhængende og professionelt udtryk for din virksomhed.

Læs mere om visuel identitet her

Markedsføringsplan
Få udarbejdet en plan for din markedsføring, som indeholder valg af markedsføringskanaler, målgruppebeskrivelse og en tjekliste over, hvilket indhold, der skal laves hvornår.

Udsmykning
Få hjælp til udsmykke messestanden, kontoret, butikken eller indgangen til din virksomhed. Med udgangspunkt i det, du allerede har, udvikler Finurligheder opsigtvækkende løsninger.

Kontinuerligt samarbejde

Lad Finurligheder gøre arbejdet. Måned for måned

✅ Spar en fastansættelse og lad Finurligheder sørge for din markedsføring

✅ Fleksibelt – vi tilretter din aftale efter dine behov. Også fra måned til måned. 

✅ Mere end markedsføring – du får en kreativ samarbejdspartner, der hjælper dig med opgaver indenfor branding, markedsføring, kommunikation og visuelt design.

 Vi laver et løbende samarbejde, hvor vi måned for måned planlægger aktiviteter og Finurligheder eksekverer opgaverne.

Book en gratis og uforpligtende afklaringssamtale, hvor vi drøfter mulighederne for samarbejde. Efterfølgende modtager du et oplæg til en samarbejdsaftale, som passer til din virksomhed.

Bliv guidet til at gøre det selv

Til dig, der gerne vil gøre arbejdet selv, men har brug for at blive guidet i den rigtige retning:

Samarbejdsdag
Book en dag i Finurligheders kreative værksted, og få fuld adgang til Finurligheders kreative værktøjskasse. 

1:1 sparring
Få 2 timers sparring på en konkret udfordring, og modtag en opsummering på e-mail med Finurligheders løsningsforslag.

Workshops
Sammen med andre, guider Finurligheder dig gennem en kreativ proces, som ender ud med en konkret handlingsplan.

Se aktuel workshop her

Det siger kunderne

Kundecase: Svanebutikken

Svanebutikken.dk har fået en ny og fremtidssikret visuel identitet. Takket være Bettina. Jeg havde brug for få kortlagt formålet, visionen og målet med Svanebutikken på ny, da målgruppen og sortiment i webshoppen har ændret sig. Med stor respekt for nuværende kunder, mine egne ønsker og webshoppens historie har Bettina skabt en ny identitet.

Ydermere har Bettina givet mig et værktøj til mit daglige arbejde, som sikrer mig, at jeg får adviseret min udvikler, min fotograf og andre samarbejdspartner til fremtidens kommende opgaver.

Det har været en uundværlig og særdeles lærerig proces at have Bettina som rådgiver på opgaven. Jeg har derfor på det varmeste anbefale Bettina, hvis du også ønsker en ny visuel identitet og rådgivning herom.

Hanne Østergaard
Tidl. ejer af Svanebutikken.dk

Kundecase: My Female Academy

Bettina har rådgivet os i forhold til opstart af My Female Academy og vores visuelle identitet og vores branding proces.

Bettina har været yderst professionel og har en kæmpe indsigt i processerne omkring visuel identitet. Hun er god til at lytte bag om det vi siger og forstå hvad det er vi har brug for. Bettina er meget systematisk og har lavet step-by-step køreplaner til os, som vi kan handle efter. Hun byder ind ægte og ligetil og har overblik. Hun stiller de rigtige spørgsmål, der gør os skarpere på hvad det er vi ønsker at tilbyde og signalere. Hun samler op i samtaler og hjælper til, at vi holder fokus på det vigtige.

Vi kan på det varmeste anbefale Bettina til dig der har brug for rådgivning i forbindelse med udvikling af dit koncept og få hjælp til at gøre ide til virkelighed.

Louise Vælds & Heidi de Feuth
My Female Academy

Skal Finurligheder hjælpe dig?

Book en afklaringssamtale, og find ud af, om Finurligheder er den rette samarbejdspartner for dig. Et afklaringsmøde er altid gratis og uforpligtende.

Skriv en mail til bettina@finurligheder.dk eller ring på 2537 4002, så finder vi et tidspunkt at mødes enten online eller fysisk.

Kreative hilsner

Bettina fra Finurligheder

Skal vi følges?

Følg Finurligheder på de sociale medier