Få hjælp

Finurligheder er et kreativt designstudie, som hjælper dig med at udvikle koncepter, lave indhold til markedsføring og designe visuel kommunikation.

Få hjælp til kontinuerligt at tiltrække nye kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere – og beholde dem, du allerede har.

Det første møde er altid gratis, og efter mødet modtager du en procesbeskrivelse og pris på e-mail. Så kan du i ro og mag beslutte, om Finurligheder er den rette samarbejdspartner for dig. 

Branding

Branding

Få hjælp til at opbygge et solidt brand for din virksomhed, som er attraktivt for kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Også i fremtiden.

finurligheder_V089

Krea·koncepter

Få børnefamiliernes opmærksomhed. Slip kreativiteten løs og skab magiske øjeblikke for børn og voksne, de vil huske din virksomhed for.

Din kreative samarbejdspartner

Mit navn er Bettina, og jeg er indehaver af Finurligheder. I mere end 15 år har jeg arbejdet i den kreative branche, og jeg er uddannet indenfor visuel kommunikation og grafisk design.

Jeg har været medejer af flere virksomheder, arbejdet for blandt andre LEGO og været selvstændig siden 2013. Jeg har løst opgaver for mindre virksomheder og for større koncerner.

Det gode, langvarige samarbejde er mit hovedfokus. Fordi jeg tror på, at det er i de langvarige kunderelationer, vi skaber de bedste resultater.

Bettina Skindstad Ebert
Indehaver og kreativ

T: 2537 4002
bettina@finurligheder.dk

Det siger kunderne

Bettina har været yderst professionel og har en kæmpe indsigt i processerne omkring visuel identitet. Hun er god til at lytte bag om det vi siger og forstå hvad det er vi har brug for. Bettina er meget systematisk og har lavet step-by-step køreplaner til os, som vi kan handle efter. Hun byder ind ægte og ligetil og har overblik. Hun stiller de rigtige spørgsmål, der gør os skarpere på hvad det er vi ønsker at tilbyde og signalere. Hun samler op i samtaler og hjælper til, at vi holder fokus på det vigtige.

Vi kan på det varmeste anbefale Bettina til dig der har brug for rådgivning i forbindelse med udvikling af dit koncept og få hjælp til at gøre ide til virkelighed.

Louise Vælds & Heidi de Feuth
My Female Academy

Jeg havde brug for en visuel identitet til min virksomhed. Det har taget mig nogle år at skabe den forretning, som jeg drømte om. Og nu hvor jeg har alle elementer på plads; Kunden, kundetypen, produkterne og forretningsplanen, så vidste jeg at du var mit næste step. En visuel identitet, der kunne samle det hele. For det er det, du kan.

Det er heller ikke første gang du har skabt en visuel identitet for mig. Det gjorde du også da jeg var Webshopejer. Den sad lige i skabet.

Hanne Østergård
seomentorhanne.dk

Bettina er skarp, dygtig, meget iderig og samtidig har hun en stor forretningsforståelse. Og så har vi en god kemi, som også spiller en rolle i et samarbejde. Vi er gode til at ”spille bold sammen”.

Efter jeg har indgået samarbejde med Bettina, holdes der fokus på vores primære kundegrupper og vores produkter. Samtidig bliver markedsføring lavet kontinuerligt og sammenhængende. Og sådan rent praktisk er det Bettina, der laver arbejdet. Det er også en stor hjælp for mig.

Jeg er MEGET tilfreds med vores samarbejde – alle skulle ha’ sådan en som Bettina  🙂

Karoline Lynggaard
Direktør, BASE Business

Skal Finurligheder hjælpe dig?

Book en afklaringssamtale, og find ud af, om Finurligheder er den rette samarbejdspartner for dig. Et afklaringsmøde er altid gratis og uforpligtende.

Skriv en mail til bettina@finurligheder.dk eller ring på 2537 4002, så finder vi et tidspunkt at mødes enten online eller fysisk.

Kreative hilsner

Bettina fra Finurligheder

Skal vi følges?

Følg Finurligheder på de sociale medier