Få hjælp til at

 

✅ udvikle din virksomhed i takt med det, kunderne efterspørger

✅ skabe et sammenhængende og professionelt udtryk for din virksomhed

✅ kontinuerligt at øge synligheden og kundernes tilknytning til din virksomhed.

 

Sammen bygger vi et stærkt brand for din virksomhed, som bliver set, husket og værdsat.

 

Så du kan bygge den forretning, du drømmer om.

Vejen til et stærkt brand:

Konceptudvikling

Find retningen
for din virksomhed

Et gennemtænkt koncept gør det nemmere at markedsføre og sælge dine produkter og at servicere dine kunder. 

Visuel_identitet

Udtryk det særlige
ved din virksomhed

En visuel identitet sikrer, at din virksomhed fremstår professionel, skiller sig ud og bliver genkendt og husket.

Brandopbygning

Øg kendskabet
til din virksomhed

Et solidt brand får andre til at sprede budskabet om din virksomhed, tiltrækker kontinuerligt nye kunder og hjælper dem med at købe.

Din kreative samarbejdspartner

Siden 2005 har jeg arbejdet med branding, konceptudvikling og markedsføring. Jeg har været selvstændig i mere end ti år og været med til at løbe flere virksomheder i gang. Gennem årerne har jeg hjulpet iværksættere, virksomhedsejere og direktører med at opbygge den virksomhedsprofil, der stemmer overens med deres visioner. Jeg har styr på den kreative proces, og hjælper dig med at udvikle løsninger, der skaber værdi for dig, dine kunder og din forretning.

Bettina Skindstad Ebert
Indehaver & Creative director

T: 2537 4002
bettina@finurligheder.dk

Bettina_portrait_4_web

Kom godt i gang

Lad os tage en snak om dine drømme for din virksomhed, dine udfordringer og ressourcer. Og få et uforpligtende tilbud på, hvordan Finurligheder kan hjælpe dig videre.

Book en gratis afklaringssamtale. Samtalen varer cirka en halv time, og efterfølgende sender jeg dig et oplæg på, hvordan et brandingsamarbejde kan se ud for dig. Så kan du i ro og mag beslutte, om Finurligheder er den rette samarbejdspartner for dig.

Det siger kunderne

Bettina har været yderst professionel og har en kæmpe indsigt i processerne omkring visuel identitet. Hun er god til at lytte bag om det vi siger og forstå hvad det er vi har brug for. Bettina er meget systematisk og har lavet step-by-step køreplaner til os, som vi kan handle efter. Hun byder ind ægte og ligetil og har overblik. Hun stiller de rigtige spørgsmål, der gør os skarpere på hvad det er vi ønsker at tilbyde og signalere. Hun samler op i samtaler og hjælper til, at vi holder fokus på det vigtige.

Vi kan på det varmeste anbefale Bettina til dig der har brug for rådgivning i forbindelse med udvikling af dit koncept og få hjælp til at gøre ide til virkelighed.

Louise Vælds & Heidi de Feuth
My Female Academy

Jeg havde brug for en visuel identitet til min virksomhed. Det har taget mig nogle år at skabe den forretning, som jeg drømte om. Og nu hvor jeg har alle elementer på plads; Kunden, kundetypen, produkterne og forretningsplanen, så vidste jeg at du var mit næste step. En visuel identitet, der kunne samle det hele. For det er det, du kan.

Det er heller ikke første gang du har skabt en visuel identitet for mig. Det gjorde du også da jeg var Webshopejer. Den sad lige i skabet.

Hanne Østergård
seomentorhanne.dk

Bettina er skarp, dygtig, meget iderig og samtidig har hun en stor forretningsforståelse. Og så har vi en god kemi, som også spiller en rolle i et samarbejde. Vi er gode til at ”spille bold sammen”.

Efter jeg har indgået samarbejde med Bettina, holdes der fokus på vores primære kundegrupper og vores produkter. Samtidig bliver markedsføring lavet kontinuerligt og sammenhængende. Og sådan rent praktisk er det Bettina, der laver arbejdet. Det er også en stor hjælp for mig.

Jeg er MEGET tilfreds med vores samarbejde – alle skulle ha’ sådan en som Bettina  🙂

Karoline Lynggaard
Direktør, BASE Business

Skal Finurligheder hjælpe dig?

Book en afklaringssamtale, og find ud af, om Finurligheder er den rette samarbejdspartner for dig. Et afklaringsmøde er altid gratis og uforpligtende.

Skriv en mail til bettina@finurligheder.dk eller ring på 2537 4002, så finder vi et tidspunkt at mødes enten online eller fysisk.

Kreative hilsner

Bettina fra Finurligheder

Skal vi følges?

Følg Finurligheder på de sociale medier