Finurligheder har et tæt samarbejde med BASE Business i Bjerringbro, som er et erhvervshus for lokale virksomheder. Sammen udvikler vi nye tiltag for at øge synligheden og gøre brugeroplevelse af det lokale erhvervshus endnu bedre.

Bettina fra Finurligheder er skarp, dygtig, meget iderig og samtidig har hun en stor forretningsforståelse. Og så har vi en god kemi, som også spiller en rolle i et samarbejde. Vi er gode til at ”spille bold sammen”.

Karoline Lynggaard
Direktør, BASE Business Bjerringbro

Sådan samarbejder vi:

Strategi

Sammen har vi lagt en overordnet brandingstrategi, der sikrer at vi arbejder i samme retning, når vi laver markedsføring, kommunikation og konceptudvikling for BASE Business. Strategien tager udgangspunkt i BASEs formål og vision, de værdier huset bygger på og de virksomheder, BASE Business er sat i verden for.

Idédvikling

Finurligheder hjælper med at udvikle nye idéer og koncepter, der sikrer at BASE Business følger med tiden og udvikler sig i takt med det, omverdenenen har brug for.

Design

Finurligheder sikrer et sammenhængende og professionelt udtryk på sociale medier, i markedsføringen og udsmykningen i huset.

Rådgivning

Finurligheder yder rådgivning og sparring på markedsføring, kommunikation og udvikling af BASE Business. Og hjælper med ad-hoc opgaver som grafisk assistance og udarbejdelse af indhold til sociale medier, nyhedsbreve og blogs.

Nu holdes der fokus på vores primære kundegrupper og vores produkter, samtidig bliver markedsføring lavet kontinuerligt og sammenhængende. Og sådan rent praktisk er det Bettina fra Finurligheder, der laver arbejdet. Det er også en stor hjælp for mig.

Jeg er MEGET tilfreds med vores samarbejde  – og vil altid anbefale Finurligheder til andre. Og gør det, hver gang jeg kan komme til det. Alle skulle ha’ sådan en som Bettina fra Finurligheder 🙂

Karoline Lynggaard
Direktør, BASE Business Bjerringbro

Har du brug for hjælp til at styrke din virksomheds brand? Lad os tage en snak om mulighederne. En afklaringssamtale er altid gratis.

Med venlig hilsen
Bettina Skindstad Ebert
Indehaver, Finurligheder

T:
+45 2537 4002
bettina@finurligheder.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.