En finurlig drømmeverden

Jeg kan godt lide projekter, hvor det endelige resultat ikke er givet på forhånd, fordi børnene får muligheden for at skabe sit eget undervejs. Det er super godt for deres evne til at tænke kreativt og udtrykke deres egne idéer. Denne lille kreative aktivitet åbner op for børnenes fantasi, når de går på opdagelse i naturen og skaber deres egne, små fortællinger.

 

Det skal I bruge:

Et stort glas

En saks, noget snor og måske noget ståltråd

En limpisol

 

Sådan gør I:

Gå en tur ud i skoven, parken, haven eller på stranden og saml forskellige materialer. Jeg gik på opdagelse i skoven, og fandt mos, små grene og sågar en død humlebi. I haven fandt jeg udsprungne grene og et par muslingeskaller, som vi havde samlet sidste sommer på stranden.

Saml en god portion af spændende ting – måske får I idéer undervejs, ellers tager  bare de ting med hjem, som I synes er sjove og spændende.

Derhjemme puttede jeg lidt sand i bunden af glasset, og så begyndte jeg ellers at lave min egen lille drømmeverden. Muslingeskallerne blev til svampe, da jeg limede små pinde i dem, så de kunne stå. En pind og en klump mos blev til et træ, da jeg bandt mosset omkring grenen med noget snor. Og så fik jeg lyst til at lave nogle fine bær med nogle pailletter, jeg havde i forvejen. (Dem kan du finde i den lille pose med små dimser og den store pose med  små dimser, hvis I mangler lidt kreasager derhjemme). Ellers bruger I hvad I har.

Min drømmeverden kom til at se sådan her ud:

Jeg håber du har fået lyst til at gå på opdagelse i naturen sammen med børnene. De lidt større børn (+8) kan godt lave projektet alene. Vi dem billederne i blogindlægget her, måske det er inspiration nok. Der kan godt gå en time eller to med sådan et lille kreaprojekt.

 

God fornøjelse!

Kreative hilsner
Bettina

Tilmeld dig mit kreative univers – så får du kreative idéer i børnehøjde og gode tilbud fra min kreashop direkte i din inboks.

Når du tilmelder dig, får du med det samme tilsendt et monster-kit. Lige til at printe ud, og så har du et kreativt projekt du kan lave sammen med børnene.

Tilmeld

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *