Mange børn synes robotter er ret seje, og derfor er det et godt tema at være kreativ omkring. Det er nemlig godt for børnenes kreativitet, at arbejde med et tema, som de forstår og finder interessant. Herunder viser jeg forskellige idéer til, hvordan I kan lave jeres egen diy robot derhjemme.

Inspiration

Snak om, hvordan robotter egentlig ser ud – måske har børnene allerede nogle idéer til det, og ellers kig på moodboardet herunder eller find billeder online af seje robotter.

Materialer

Når I gerne vil lave robotter, så er det godt med nogle store dimser, der har lidt fylde. For eksempel dåser, toiletruller, kasser, vatkugler og ting af kork . Og så har I brug for nogle små dimser og dutter, som I kan dekorere robotterne med. Det kan bære perler, vatkugler, tegnestifter, låg fra mælkekartoner og små fjedre og skruer. Du kan finde træ og korkdimser i Finurligheders kreashop.

Sådan gør I

Find materialerne frem og sæt dem midt på bordet. Find også en limpistol frem – det er bare lidt nemmere at bygge robotter, hvis man kan sætte mange ting godt sammen. Begynd at sætte tingene sammen, og byg jeres helt egne, unikke robotter.

I kan tegne på træ med tuscher og stikke tegnestifter i kork. Lim små dimser og dutter fast på for eksempel mælkekartoner og lav øjne og knapper med trædimser, mælkelåg eller andre finurlige materialer. Fjedre er også gode at bruge – de giver et industrielt look, som leder tankerne hen på robottemaet.

Jeg håber I får lavet en masse skøre, sjove og finurlige robotter 🙂

Kreative hilsner

Bettina fra Finurligheder

Finurligheder nyhedsmail monsterkit

Tilmeld dig Finurligheders kreative univers

– og få kreative idéer direkte i din indbakke. Når du tilmelder dig får du med det samme Monsterkittet – lige til at printe ud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.