DIY drømmefanger børnene selv kan lave

En drømmefanger kan være en god hjælp, hvis dit barn har svært ved at sove. Tal med barnet om, hvordan drømmefangeren fanger alle de gode drømme og lader alle de dårlige drømme flyve ud af vinduet. Laver I selv drømmefangeren er det tilmed en god, kreativ aktivitet, som giver børnene stort ejerskab over den. Og så træner barnet både sin finmotorik og evne til at tænke kreativt undervejs.

Her får du tre genveje til at lave drømmefangere sammen med børnene:

1.Brug en drømmefangerskabelon

En drømmefangerskabelon gør det nemt for dit barn at komme i gang med at lave sin egen drømmefanger. Drømmefangerskabelonen er nemt at arbejde med, og man kan både tegne eller male direkte på den, lime glimmer (masser af glimmer!) på, lime mønstret papir eller pailletter på den. Desuden kan man mixe elementerne på kryds og tværs og skabe mange små eller én stor drømmefanger.

Du finder drømmefangereskabelonerne i kreashoppen.

 

2. Lav drømmefangeren sammen med Bettina fra Finurligheder

Jeg har lavet en video, hvor jeg sammen med min datter på 9 år viser hvordan I kan lave en drømmefanger. I et tempo, hvor alle kan følge med. Du kan se videoen herunder, og købe et færdigt kit med alle materialerne i kreashoppen.

 

3. Slip kreativiteten løs med en kreakasse

Er dit barn typen, som kan fordybe sig i timevis i kreative projekter, så er en kreakasse fyldt med materialer en god måde at støtte barnets kreative udvikling. De mange materialer gør det muligt for dit barn selv at udvikle og sammensætte, og inspirationshæftet viser udover kreative idéer også nogle teknikker til at komme godt i gang med at designe sine egne drømmefangere, uroer og mobiler.

Du kan købe Drømmekassen fra Finurligheder i kreashoppen her.

Rigtig god fornøjelse!

Kreative hilsner

Bettina fra Finurligheder

 

One reply on “DIY drømmefanger børnene selv kan lave

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *