DIY drømmefanger børnene selv kan lave

En drømmefanger kan være en god hjælp, hvis dit barn har svært ved at sove. Tal med barnet om, hvordan drømmefangeren fanger alle de gode drømme og lader alle de dårlige drømme flyve ud af vinduet. Laver I selv drømmefangeren er det tilmed en god, kreativ aktivitet, som giver børnene stort ejerskab over den. Og så træner barnet både sin finmotorik og evne til at tænke kreativt undervejs.

Jeg viser dig her tre måder, hvorpå du og børnene kommer i gang med at lave drømmefangere derhjemme.

Lav en drømmefanger ud af naturmaterialer, snor og perler

Find nogle bløde, friske grene og lav en krans af dem. Du kan samle dem med ståltråd eller snor. Herefter har jeg snoet garnrester omkring kransen. Jeg har snoet en hvid snor omkring kransen og ladet det krydse ind over midten, så der kom en fin stjerne. Til sidst har jeg bundet lange stykker af den hvide snor i forneden på kransen, sat perler på snorene og bundet fjer fast forneden.

En kasse fyldt med drømme

I kreashoppen kan du finde Drømmekassen, som er fyldt med materialer til at lave fine drømmefangere og uroer. I kassen er der et inspirationshæfte, der hjælper jer på vej. Har dit barn brug for mere hjælp, så kan I se i videoen herunder, hvordan jeg laver en fin drømmefanger med materialerne fra drømmekassen. I kassen er der alle de materialer børnene skal bruge til at lave denne og flere andre uroer.

 

Tag på online kursus med Finurligheder

Er dit barn mere til at blive guidet i børnetempo til, hvordan man laver en drømmefanger? Så tjek mit online kursus for børn ud. I kreashoppen kan du bestille en kasse med de materialer, dit barn skal bruge til at lave drømmefangeren. Når kassen kommer, har dit barn alle de materialer det har brug for, for at lave denne fine drømmefanger:

Du bestiller kassen i kreashoppen. Og når den kommer hjem til jer, kan I se online workshoppen lige her.

Jeg håber du har fået lidt idéer til, hvordan du og børnene kommer i gang med at lave hjemmelavede drømmefangere 🙂

 

Rigtig god fornøjelse!

Kreative hilsner

Bettina

One reply on “DIY drømmefanger børnene selv kan lave

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *