Få en specialdesignet visuel identitet til din virksomhed

En visuel identitet designet af Finurligheder:

✅ udtrykker det særlige ved din virksomhed

✅ adskiller sig fra konkurrenterne (Og Canva-skabelonerne…)

✅ får dig og din virksomhed til at fremstå professionel

Synes du ikke din virksomheds visuelle fremtoning stemmer overens med det, du rent faktisk leverer?

Vil du gerne fremstå mere professionel overfor kunderne?

Vil du gerne skille dig ud fra konkurrenterne, og øge sandsynligheden for, at det er din virksomhed kunderne ser og husker?

Vil du gerne have skræddersyede skabeloner til opsætning af hjemmeside, grafik til sociale medier og kundepræsentationer?

Så er det måske på tide at få designet en visuel identitet, som passer til dig og din virksomhed.

En visuel identitet:

✅ sikrer et professionelt og sammenhængende udtryk på tværs af alle kanaler

✅ er unik og udtrykker det særlige ved din virksomhed

✅ gør det nemmere for dig, dine medarbejdere, webdesignere og grafikere at udarbejde indhold til din markedsføring

Din kreative samarbejdspartner

Siden 2005 har jeg arbejdet med branding og konceptudvikling, jeg har været selvstændig i mere end ti år og været med til at løbe flere virksomheder i gang. Gennem årerne har jeg hjulpet iværksættere, virksomhedsejere og direktører med at opbygge den virksomhedsprofil, der stemmer overens med deres visioner. Jeg har styr på den kreative proces, og hjælper dig med at udvikle løsninger, der skaber værdi for dine kunder og din forretning.

Bettina Skindstad Ebert
Indehaver & Creative director

Bettina_portrait_4_web

Designprocessen for en visuel identitet ser sådan ud:

Finurligheder_1

Overblik og retning

Først og fremmest kortlægger vi, hvordan din virksomhed fremstår nu, hvad vi kan bygge videre på, hvad der skal droppes og hvad der skal udvikles. Vi afklarer også, hvilke målgrupper du har i din virksomhed, og hvilke visioner du har for fremtiden.

Strategi
Finurligheder_2

Stil og tone

Du får en gennemgang af, hvilke parametre du skal fokusere på i din virksomheds visuelle fremtoning, og et oplæg på den anbefalede visuelle stil for din virksomhed. Sammen bliver vi enige om, hvilket retning det endelige design skal udformes i.

Ideudvikling
Finurligheder_3

Design

Finurligheder designer en visuel identitet til din virksomhed. En visuel identitet består typisk af: Logo, valg af skrifttyper, farvepalette, billedestil og skabeloner til hjemmeside, sociale medier og relevante markedsføringsmaterialer.

Design
Finurligheder_4

Implementering

Du modtager en overskuelig designmanual, skabeloner og de filer du har brug for. Og Finurligheder yder rådgivning og grafisk assistance, der sikrer dig et professionelt og sammenhængende udtryk på alle platforme.

Rådgivning

Vil du gerne have et tidssvarende og professionelt udtryk for din virksomhed? Men har brug for hjælp til logodesign og valg af farver og skrifttyper?

 

Kan du stå 100% inde for dit arbejde – men synes ikke din virksomheds fremtoning helt har det niveau, du rent faktisk leverer?

 

Er du træt af kedelige skabeloner, upersonlig grafik og følelsen af at “det ikke rigtig sidder i skabet”, når du selv eller din grafiker laver noget visuelt til din virksomhed?

Så er du måske klar til at få specialdesignet en langtidsholdbart og professionel visuel identitet, der udtrykker det særlige ved din virksomhed.

Lad os tag en snak, og find ud af, om Finurligheder er den rette samarbejdspartner for dig.

Book en afklaringssamtale

Lad os tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe synlighed og tiltrække de kunder, du drømmer om.

En afklaringssamtale er altid gratis. 

Efter samtalen sender jeg dig er oplæg på, hvordan jeg vil foreslå et samarbejde kan se ud. Med udgangspunkt i de ressourcer du har til rådighed. 

Med venlig hilsen
Bettina Skindstad Ebert
Indehaver og Creative director