Betingelser for deling af indhold

[bt_bb_section layout=”boxed_1200″][bt_bb_row][bt_bb_column width=”1/1″][bt_bb_separator top_spacing=”normal” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][bt_bb_text]

Betingelser for deling af indhold på Finurligheders ApS’ sider

Version 1.0

Ved upload af billeder, indsættelse af tekst og deling af anden information på finurligheder.dk samt på sociale medier, giver du tilladelse til, at Finurligheder ApS må gøre brug af disse i forbindelse med markedsføringen af koncepter og produkter fra Finurligheder ApS. Vi sælger aldrig dit materiale videre, videregiver det til andre formål eller bruger det på en måde der er stødende eller nedladende. Hvis du ønsker at stoppe vores brug af eventuelt materiale, kan du skrive en mail til kontakt@finurligheder.dk, så vil vi snarest muligt fjerne enhver brug.

Du er selv ansvarlig for, hvilke informationer du vælger at dele, og Finurligheder kan ikke stilles til regnskab for det indhold du deler. Vi forbeholder os ret til at slette uploadet indhold, i det omfang det ikke vurderes give værdi til den sammenhæng det indgår i.

Du kan altid finde Persondatapolitikken for Finurligheder ApS i den nyeste version her:

Hvis du ønsker at få indsigt i dine oplysninger, rettet dine oplysninger, få alle dine oplysninger slettet permanent, eller har spørgsmål, så send en mail til kontakt@finurligheder.dk.

[/bt_bb_text][bt_bb_separator top_spacing=”normal” bottom_spacing=”normal” border_style=”none” border_width=”” responsive=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][/bt_bb_separator][/bt_bb_column][/bt_bb_row][/bt_bb_section]