Jeg får nogle gange helt ondt i maven, når jeg ser hvor meget papir der bliver flået af julegaverne og smidt ud juleaften… Heldigvis er det nemt at lave fine julegaver uden ekstra brug af papir.

Du kan nemlig spare på det glitrende julegavepapir og i stedet pakke ind i avispapir og julekataloger. Især julekataloger og boligmagasiner er ofte trykt på lækkert papir og fyldt med billeder, der oser af julestemning.

Det kan sagtens blive fint, og også ekstra personligt, når du er kreativ med indpakningen til julegaverne. Også børnene kan være med – de vil elske at klippe og klistre julemotiverne ud og lave finurlige julegaveindpakninger.

Du kan bruge omslaget fra kataloger til at folde poser og æsker af – der er ofte både flotte motiver og glitter på. Og så er det lettere at folde indpakninger af det lidt kraftigere papir, omslagene er trykt på.

 

Brug avispapir til at pakke gaver ind i. Klip også cirkler og hjerter ud fra blade og aviser, tegn måske lidt ekstra på med en sort tusch og lim det på som til-og-fra kort. Jeg har også pyntet gaven her med en lærkegren.

Brug garnrester som gavebånd.

Undgå tilbudsannoncerne og sider med billeder af personer, hvis du er den æstetiske type.

God fornøjelse 🙂

Kreative hilsner

Bettina fra Finurligheder

PS: Du finder flere kreative juleidéer lige her.

1 replies on “Bæredygtig indpakning

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.